LESERBREV:

Takknemlighet

Siri Hanseid Bendiksen reiser på slutt - og sier på gjensyn.
Publisert

Da var det min tur til å reise på slutt! 

16 år med opplevelser er pakket ned i en grønn konteiner. Denne grønne boksen som vi ser overalt i byen. Den minner oss om å ta imot nye mennesker eller si farvel. 

Det er vemodig å si farvel, så jeg sier på gjensyn. Svalbard vil alltid være der, mens det er folka som vil komme og gå. 

Det er det som er og blir Longyearbyen. 

Jeg er så takknemlig for at jeg har fått jobbet med byens barn og ungdom. Det har vært en sann glede å følge dere på veien. Jeg kommer alltid til å heie på dere. 

Min arbeidsplass har vært Longyearbyen lokalstyre. Og jeg er stolt over å ha jobbet på en skole som ser hvert enkelt barn og gjør alt for at alle skal trives og oppleve mestring. Takk for gode kollegaer. 

Takknemlig er jeg også over alle hverdagsmenneskene. De vi møter på vår vei, smilene som blir gitt og den gode servicen som folk i Longyearbyen gir. 

Det er ofte vi tar ting litt for gitt, så husk å stopp opp og vær takknemlig for alt vi har. 

Longyearbyen er i forandring og det merkes, men det kommer hele tiden nye mennesker som ønsker å bidra til felleskapet. 

Forsett å ta vare på hverandre, naturen og felleskapet vi har i Longyearbyen. Og til alle nye fastboende på øya, lykke til og bli med på felleskapet. Det kan anbefales!

Og til alle dere som jeg har møtt på min vei, tusen takk. Og til Svalbardfamilien min, jeg elsker dere. Det er en takknemlig jente som nå sier på gjensyn. 

Powered by Labrador CMS