Slo løs tann på turist

En fastboende mann i 30-årene er siktet for legemsfornærmelse med skadefølge etter en voldsepisode natt til søndag.

Sysselmannen måtte rydde opp i en voldssak natt til søndag. En tilreisende mann fikk tannskader i en tildragelse med en fastboende mann i 40-årene.
Publisert

Klokka halv fire natt til søndag fikk Sysselmannen melding om en voldsepisode ved Huset i Longyearbyen. Tildragelsen skjedde etter stengetid.

– Så vidt vi har brakt på det rene skjedde voldsepisoden mens folk ventet på drosje. Det har ikke vært noen god køkultur. Da en tilreisende person satte seg inn i ei drosje, ble han tildelt et slag av en fastboende mann, forteller sysselmannsførstebetjent Trond Olsen.

De to som var involvert i tildragelsen hadde ingen tidligere kjennskap til hverandre. De har ikke snakket sammen tidligere på kvelden. Fornærmede, som er en mann i 40-årene, skal ha fått skade på ei tann. Sysselmannen har snakket med begge involverte i løpet av natten, og skal ta noen flere avhør søndag.

Siden episoden endte med skadefølge for fornærmede, blir den ikke gjort opp med et forelegg. Når etterforskingen er avsluttet, blir den sendt til rettsapparatet for behandling.

Powered by Labrador CMS