Bluesen har tatt av

Torsdag kveld ble Dark Season Blues i Longyearbyen formelt åpnet.

High Red, med Adam Douglas i spissen, spilte de første offisielle tonene i årets Dark Season Blues. Konfransier Øyvind Rønning holdt det hele sammen.
Publisert
Det er tøffe tider, men Store Norske og administrerende direktør Per Andersson, forsikrer om at Dark Season Blues fortsatt prioriteres.
Yngve & his Boogie Legs, et ungt band fra Voss, spilte med trøkk i Kulturhuset.
Publikum koste seg under bluesåpningen torsdag kveld.
Rolling Thunder spiller kun Bob Dylan-låter. Og det låter flott.

– Selv om kullpirisene har vært lave de siste par årene, og Store Norske sliter litt, synes vi det er viktig å bidra med støtte til Dark Season Blues. Det får folk sammen, og er et viktig bidrag til at det skal være attraktivt å bo i Longyearbyen, sa administrerende direktør Per Andersson før han formelt åpnet Dark Season Blues 2013.

Musikkjournalist Øyvind Rønning fra Dagbladet var konferansier under startseremonien, og Kulturhusets stoler var okkupert av publikum som satte stor pris på åpningsbandene.

High Red, med amerikanske Adam Douglas i spissen, slo de første akkordene. Bandet ble tett fulgt opp av Yngve & his Boogie Legs fra Voss, Rolling Thunder som spiller kun Bob Dylan-låter, og det amerikanske bandet Southern Hospitality.

Powered by Labrador CMS