Svalbardposten AS

Gallup

Synes du politikerne skal bruke penger på norskopplæring?

E-avis

Smånytt fra Arktis Vis alle

Musikkguds- tjeneste

Publisert: 19.02.2020 kl 15:00

Det blir musikkgudstjeneste på Galleri Svalbard fastelavnssøndag 23. februar med Svalbard Kirke og Longyearbyen blandakor. Kulturskolelærer ...

Les hele

Sponsor i tre år

Publisert: 12.02.2020 kl 11:15

Telenor har inngått en avtale om å sponse Svalbard Turn de neste tre årene. Idrettslagets leder, Silje M. Hagen, er veldig fornøyd med at de får ...

Les hele

Fremmede arter

Publisert: 12.02.2020 kl 11:14

Norsk Polarinstitutt har kartlagt utbredelsen av fremmede plantearter på bosetninger og under fuglefjell på Svalbard. Kartleggingen viser at det er ...

Les hele

Ett år til i avisa

Publisert: 12.02.2020 kl 11:12

Svalbardpostens styre har vedtatt å forlenge nåværende redaktør, Hilde Røsvik, sitt åremål med et år fram til 1. juni 2021. – Dette skyldes ...

Les hele

Hundre år og hundre svar

100 stemmer fra Svalbard:

Hundre år og hundre svar

Hør stemmene fra Svalbard. Vi har intervjuet hundre personer om hva stedet betyr for dem.

Siste bildegalleri

Svalbardtraktaten 100 år.

Vorspiel på Polarjazz 2020

Folkefest på Huset

Nyttårsfeiring

Siste lyd-/videoklipp

Skredulykken

Skredulykken

Jager bjørn på Adventfjorden

Jager bjørn på Adventfjorden

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Fly Longyearbyen

SK4496

Fra
Oslo
Ankomst
22. feb kl 18:30
Status
Landet 22. feb kl 18:17

SK4499

Til
Oslo
Avgang
23. feb kl 07:40
Status
 

Tjenesten er levert av Avinor

Skutersesongen kan få hjelp av østavinden

Skutersesongen kan få hjelp av østavinden

Ikke siden 2010 har det vært like mye havis rundt Svalbard. Hos Bring har de fått forsikringer fra Sysselmannen om at «Norbjørn» vil få hjelp dersom den ikke klarer å komme gjennom isen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...