Kulturkonsert på Rabalder

Fullsatt når barna spilte og sang.

Tiril Hermansen var en av de som opptrådte med sang under musikkskolekonserten på Rabalder. Kulturskolelærer Elisabeth Gjelsteen Eines akkopagnerte.
Publisert
Rasmus Adamiak Husby går slagverk, men imponerte med klokkespill på kulturkonserten.

Lørdag var det lunsjkonsert med elevene med Longyearbyen kulturskole på Rabalder. Det var fullsatt i «salen», og ungene både spilte og sang. Publikum fikk blant annet høre sangelever, pianoelever, bandelever og klokkespill.

– Vi har denne konserten én til to ganger i halvåret, og elevene ser veldig frem til det. Noen var nervøse, andre var det ikke, men det gikk veldig bra med alle sammen, Det motiverer også til mer øving frem mot neste konsert og er god trening for elevene, sier lærer i kulturskolen, Elisabeth Gjelsteen Eines.

Konserten varte i cirka 40 minutter, med 9-10 ulike innslag. Kulturskolen er lagt opp slik at alle elevene som er med i skolen skal opptre og spille konserter også.

– Vi blander de som har spilt før med de som nettopp har begynt, så det er alle nivåer. Det er veldig fint at vi har elever som begynte i høst og bare har spilt i to måneder som allerede er med på konsert. Det var en veldig hyggelig opplevelse, og et lite lysglimt på en lørdag formiddag for store og små, sier Gjelsteen Eines.

Powered by Labrador CMS