Svalbardposten AS

Gallup

Er det riktig av regjeringen å stramme inn for turismen?

Smånytt fra Arktis Vis alle

Vinner

Publisert: 16.01.2020 kl 15:16

Vera Louise Hauge ble vinner av Aktiv i friluft sin julekalender. Premien var et reinskinn.– Vi gratulerer og takker så mye for deltakelsen til ...

Les hele

Løper inn nytt år

Publisert: 16.01.2020 kl 15:16

Har du noen nyttårsforsetter du vil sette ut i livet? Joggegruppa i Svalbard Turn hjelper deg og arrangerer løpehelg førstkommende helg. Fra ...

Les hele

Minutt for minutt

Publisert: 16.01.2020 kl 15:15

Nrk skal markere 100-årsjubileet for Svalbardtraktaten med en helt spesiell sending. Det skriver TVnytt.no. I løpet av ni døgn får seerne bli med ...

Les hele

Isbjørnbesøk

Publisert: 16.01.2020 kl 15:15

Den nye besetningen på Hopen meteorologiske stasjon har hatt flere isbjørnbesøk den siste uken. Det skriver de på sin blogg. For litt over en uke ...

Les hele

Guideforeningen har fryktet ulykker - nå blir de hørt

Guideforeningen har fryktet ulykker - nå blir de hørt

I dag kan hvem som helst ta på seg jobber som guide på Svalbard både på land og til vanns. Den lokale guideforeningen har jobbet for krav til sertifisering.

Siste bildegalleri

Folkefest på Huset

Nyttårsfeiring

Julekonsert

Julemila 2019

Siste lyd-/videoklipp

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørn i byen

Isbjørnbesøk i byen

Isbjørnbesøk i byen

Fly Longyearbyen

SK4414

Fra
Oslo via Tromsø
Ankomst
21. jan kl 14:00
Status
 

SK4425

Til
Oslo via Tromsø
Avgang
21. jan kl 14:45
Status
 

Tjenesten er levert av Avinor

Skutersesongen kan få hjelp av østavinden

Skutersesongen kan få hjelp av østavinden

Ikke siden 2010 har det vært like mye havis rundt Svalbard. Hos Bring har de fått forsikringer fra Sysselmannen om at «Norbjørn» vil få hjelp dersom den ikke klarer å komme gjennom isen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...