Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Veltet på isen

Skutervelten skjedde da kvinnen skulle kjøre fra Fredheim (bildet) og ut på den islagte Tempelfjorden. FOTO: Line Nagell Ylvisåker (arkiv)

Veltet på isen

En spansk kvinne brakk halebeinet da hun veltet på skuter på Tempelfjorden tirsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2013 kl 14:23

Ulykken skjedde da skuterturisten skulle kjøre ut fra Fredheim og ned på den islagte Tempelfjorden. Spanjolen traff en issvull og veltet deretter med skuteren. Velten endte med at hun brakk halebeinet.

Kvinnen ble deretter fraktet ut til båten i isen i påvente av Sysselmannens Super Puma-helikopter, forteller sysselmannsførstebetjent Arild Lyssand. Kort tid etter kom helikopteret og fraktet henne til sykehus i Longyearbyen. Uhellet skjedde ved 13.30-tida tirsdag.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!