Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Var på vippepunktet

Bilen havnet for langt til høyre på veien, og skled ned i grøfta. Snøfallet de siste dagene har gjort veiskuldra vanskelig å se mange steder i Longyearbyen. FOTO: Jan Olav Sæther

Var på vippepunktet

Det er vanskelig å se veiskuldra i Longyearbyen. Det fikk denne bilisten erfare torsdag kveld.

Tekst:

Publisert:

– Kjøretøyet var på vippepunktet, altså nær ved å velte, etter å ha kommet på kanten av veiskuldra. Etter de siste dagers snøfall er veiskuldrene blitt vanskelig å se, forteller brannsjef Jan Olav Sæther.

Longyearbyen brann- og redning måtte trå til og dra bilen tilbake på veien igjen. Brannsjefen melder om at alt gikk bra med både fører og bil. Han ber folk være varsomme under kjøring i de rådende forholdene i Longyearbyen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!