Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Var på vippepunktet

Bilen havnet for langt til høyre på veien, og skled ned i grøfta. Snøfallet de siste dagene har gjort veiskuldra vanskelig å se mange steder i Longyearbyen. FOTO: Jan Olav Sæther

Var på vippepunktet

Det er vanskelig å se veiskuldra i Longyearbyen. Det fikk denne bilisten erfare torsdag kveld.

– Kjøretøyet var på vippepunktet, altså nær ved å velte, etter å ha kommet på kanten av veiskuldra. Etter de siste dagers snøfall er veiskuldrene blitt vanskelig å se, forteller brannsjef Jan Olav Sæther.

Longyearbyen brann- og redning måtte trå til og dra bilen tilbake på veien igjen. Brannsjefen melder om at alt gikk bra med både fører og bil. Han ber folk være varsomme under kjøring i de rådende forholdene i Longyearbyen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Medpolitikere reagerer på soloutspill

Høyre, Venstre og MDG reagerer på at lokalstyreleder Arild Olsen ikke snakket på vegne av lokalstyret under torsdagens høring om Svalbardmeldingen.

Misfornøyd med veiene

Svalbard Maxi Taxi prøver så langt det lar seg gjøre å unngå turer ut til Bjørndalen. Daglig leder Rune Moen er alt annet enn fornøyd med veiene i Longyearbyen.

Utforkjøring ved Nybyen

En bil endte fredag morgen i grøfta mellom skolen og Nybyen.

Vil styrke barnevern

Leder i familie- og kulturkomiteen, Svein Harberg, mener barnevernet bør styrkes slik at det blir et kompetansemiljø.

Færre småbarn

Fra 157 til 98 småbarn på tre år.

Barnebok om viktig tema

Forsker Geir Wing Gabrielsen ved Norsk polarinstitutt har sammen med forfatter Kirsti Blom lansert en barnebok som tar for seg problematikken rundt plastsøppel i havet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!