Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Vanskelige landingsforhold

Utrykningsleder Kjell Nilsen (t.v) og driftsjef Morten Ulsnes i Avinor er ute og sjekker rullebanen. Is med vann på gjør det vanskelig for flyet å lande. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Vanskelige landingsforhold

Tirsdagsflyet ble kansellert på grunn av glatt rullebane og sidevind. Nå er ekstraflyet onsdag ettermiddag også kansellert av samme grunn. I natt skal SAS prøve på nytt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Da tirsdagsflyet ble kansellert ble det raskt satt opp ekstrafly som skulle gå til vanlig tid onsdag ettermiddag. På grunn av sidevind og glatt rullebane ble også det kansellert.

Ekstrafly i natt
– Nå er det bekreftet at flyet i dag er kansellert, men det blir satt opp ekstra fly i natt klokken 04.00, sier Tove Bendiktsen i SAS Groundservices Longyearbyen.
Alle som ikke kom seg ned med tirsdagsflyet blir automatisk booket over på ekstraflyet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!