Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Utrolig grisete

Johannes Tooming Solberg (2) får hjelp til å samle sammen alt rusket av Trine Skogvang, barne- og ungdomsarbeider i Polarflokken barnehage. FOTO: Hilde Røsvik

– Utrolig grisete

Barnehagene har vært med på Ruskenaksjonen.

Tekst:

Publisert:

Ungene i Polarflokken barnehage, avdeling Tundra, med barn i alderen 1 til 3 år, har vært ute og plukket søppel i nærområdet i anledning Ruskenaksjonen. På Elvesletta under rørgaten fant ungene tomme snusbokser, brukte snusbleier og mange sneiper.

– Dette er utrolig grisete. Det skulle ikke være nødvendig at toåringer må plukke opp søppel etter voksne folk, sier Monica Buschmann, barne og ungdomsarbeider i Polarflokken barnehage.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!