Utfoldet seg på tokt

105 unger gledet foreldre og andre med forestillingen «Jorda rundt på kulturtokt»-

Ungene sang av full hals og ga foreldre og annen ei flott forestilling. I fremste rekke fra venstre: Tara Karoline Jakobsen, Idar Bjørndal, Jørund Bjørndal, Tiril Hermandsen, Freja Bernlow, og helt til høyre står Martine Berger.
Publisert

Kulturhuset var nesten fullstappet av foreldre og andre som hadde kommet for å se forestillingen som kulturskolen hadde satt opp. I forberedelsene til forestillingen, som ble unnagjort på fire uker, har barna/ungdommene jobbet på tvers av grupper og alder.


Det er dans- og dramalærer Amund Røhr Heggelund som har skrevet manus, og hadde regi på forestillingen. Handlingen har base i eventyrandet Saba, hvor dronningen skal feire fødselsdag. Et sjørøverfølge seiler så rundt omkring i verden for å finne passende kulturinnslag til dronningens fødselsdag.

Første stopp ble Norge, deretter geleidet ungene publikum til Russland, Irland, Thailand, USA og til slutt Sverige. Hele tiden framførte kulturskoleelevene karakteristiske kulturinnslag fra de forskjellige stoppestedene.


Scenen var ei stor seilskute, med instrumenter, musikanter og dansere oppi.
Storm Eide Aunevik imponerte med gitaren.
105 unger fra kulturskolen deltok i «Jorda rundt på kulturtokt».
Powered by Labrador CMS