Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Utestengt fra utestedene

En gruppe fra en norsk fisketråler ble kastet ut fra alle byens utesteder natt til lørdag. På Karls-Berger Pub stjal de en flaske sprit. FOTO: Kjersti Elverum Kvile

Utestengt fra utestedene

Politiet måtte hamle opp både med tyverier og bråk natt til lørdag. 

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2009 kl 16:11

 

I ni-tiden fredag kveld fikk politiet inn en melding om at noen hadde stjålet en flaske sprit på Karls-Berger Pub. Det var snakk om en gruppe på fem-seks personer som ble utestengt fra alle utestedene i byen. 

– De har gjort opp for spritflasken senere, forteller sysselmannsførstebetjent Lene Fagerbakke. 

Fant sykkel

Klokken halv elleve på kvelden fikk politiet inn en ny melding om en person som syklet på Kullkaia på en sykkel som trolig ikke var hans. 

– Vi fant sykkelen, men vet ikke hvem som eier den. Om noen savner en eldre herresykkel, må de ta kontakt med sysselmannskontoret, oppfordrer Lene Fagerbakke. 

Stjålet bil

En time senere klokken halv tolv ringte en bileier som var kommet hjem fra seilferie, og oppdaget at bilen hans var borte fra småbåthavna. 

– Vi fant igjen bilen i Sjøområdet, men den var låst. Bileieren hadde husnøkkelen sin i bilen, så vi måtte bryte den opp, sier Fagerbakke. 

Da eieren skulle hente bilen i Sjøområdet i dag, var bilen igjen borte. Kjøretøyet ble da funnet igjen på Småbåthavna med bilnøkkelen i.

– Mye tyder på at bilen var tyvlånt, sier førstebetjent Lene Fagerbakke hos Sysselmannen. 

Siste nytt i Nyheter

Husrekke kan bli ekstra sikring

De tretten boenhetene som fremdeles er evakuert kan bli ekstra sikring fram til mer permanent skredsikring kommer på plass.

Flere får flytte hjem

Etter grundige skredfaglige vurderinger opphever Sysselmannen deler av evakueringen.

Folkemøte skal gi svar

Sysselmann Kjerstin Askholt avventer skredekspertenes vurdering på om det er trygt å la folk flytte tilbake til Lia. Forhåpentligvis kommer svaret på folkemøtet klokken 20 i kveld.

 
Skred over Gruve 7-veien

Veien skal kontrolleres for skredfare før den åpnes igjen.

– Tilliten til skredvarslinga er drept

Harde ord fra innbyggere i folkemøtet etter skredet.

Informasjonsmøte i kveld

Det blir informasjonsmøte for alle i kulturhuset klokken 20 i kveld. Der vil det bli gitt en statusoppdatering på situasjonen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!