Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Utenriksministre til Svalbard

Utenriksminister Espen Barth Eide kommer tilbake til Svalbard, denne gang sammen med sin indiske kollega. Her fra Zeppelinfjellet da Eide besøkte Symposiet i Ny-Ålesund i slutten av mai. FOTO: Utenriksdepartementet/Flickr

Utenriksministre til Svalbard

I mai ble India observatørstat i Arktisk råd, nå kommer den indiske utenriksministeren Salman Kurshid på Svalbard-besøk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2013 kl 12:51

Kurshid kom til Svalbard tirsdag kveld sammen med vår egen utenriksminister Espen Barth Eide.

Svalbardturen er en del av Salman Kurshids tre dager lange norgesbesøk. I mai ble India observatørstat i Arktisk råd, og besøket kan sees i sammenheng med dette.

Onsdag morgen flyr de to utenriksministrene til Ny-Ålesund for å besøke den indiske forskningsstasjonen Himadri. Om ettermiddagen skal de møte indiske doktorgradsstudenter ved Unis.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!