Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ung stjernevrimmel

Hanna Hayes (t.v.), Melissa Pedersen og Kristin Foss Tellstø danset og sang. FOTO: Kjersti Elverum Kvile

Ung stjernevrimmel

Se bilder fra «Stjerner i sikte» her!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.03.2010 kl 09:28

Tirsdag var det talentkonkurranse på Polarhotellet. Her kan du se bilder av de unge stjernene som danset og sang for foreldre, søsken og en jury. 

Dommerne var Inger Johanne Mørk, Trygve Steen og Mari Tefre. De syntes alle tre at det var vanskelig å velge ut vinnere. De startet med å gi skryt til alle deltakerne. 

– Dere er alle vinnere, forsikret Mari Tefre.

Torje Hanssen (12) vant tevlingen med sin egenkomponerte sang. På andreplass kom Kristin­ Ulsnes Sommervold (8) med sangen «Soltrall». 11-åringene Tone Hvedding, Jiraporn Saenphet og Astrid Brendlien fikk tredjepris av dommerne for sitt dansenummer til Michael Jacksons «Billy Jean».

Siste nytt i Nyheter

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!