Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard lørdag. FOTO: John Christian Nygaard

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard på lørdag.

Lørdag klokken 16 fikk Sysselmannen melding om en besøkende ved Galleri Svalbard som skal ha oppført seg ubehagelig mot en kvinnelig ansatt.

– Det er snakk om en kunde som har hatt en oppførsel som har vært eget for å skape ubehag og frykt hos den ansatte. Det er ikke snakk om ran eller noe fysisk, men en ubehagelig oppførsel som er brudd på lovverket, sier sysselmannsførstebetjent Vidar Arnesen. Han ønsker ikke å gå i nærmere detalj om hendelsen.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 14 og 15 lørdag. Det skal kun ha vært mannen og den fornærmede i lokalet på det aktuelle tidspunktet. Politiet ønsker nå tips fra publikum for å komme i kontakt med mannen.

– Han er cirka 165-170 centimeter høy, han var litt tykkfallen og skal ha hatt "fireukers-skjegg". Han skal ha mørkeblondt hår med noe grått hår ved ørene. Han skal ha vært iført en rød jakke og dongeribukse, og muligens hatt på seg en grå genser. Han pratet gebrokkent engelsk, og skal ha luktet alkohol, sier Arnesen.

Sysselmannen ønsker tips fra publikum dersom noen har observert noen i området ved Galleri Svalbard i det aktuelle tidspunktet, eller andre steder i byen lørdag, som passer beskrivelsen.

Siste nytt i Nyheter

Vil utrede strømkabel

I dag var det åpen høring om Svalbardmeldingen i Utenriks- og forsvarskomiteen i Stortinget.

Høring på Stortinget

Svalbardsamfunnet gir Stortinget tilbakemeldinger på Svalbardmeldingen.

Får syv millioner

En uke før statsbudsjettet legges fram den 6. oktober kommer justis og beredskapsminister Anders Anundsen med en hyggelig lekkasje.

Svalbard i grønt selskap

Svalbard er nominert på listen «Top 100 Green Destinations», en samling av de 100 beste, grønne destinasjonene i verden.

Fjerner taggingen

Sporene etter vandalen fikk stå i to måneder.

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!