Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard lørdag. FOTO: John Christian Nygaard

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard på lørdag.

Lørdag klokken 16 fikk Sysselmannen melding om en besøkende ved Galleri Svalbard som skal ha oppført seg ubehagelig mot en kvinnelig ansatt.

– Det er snakk om en kunde som har hatt en oppførsel som har vært eget for å skape ubehag og frykt hos den ansatte. Det er ikke snakk om ran eller noe fysisk, men en ubehagelig oppførsel som er brudd på lovverket, sier sysselmannsførstebetjent Vidar Arnesen. Han ønsker ikke å gå i nærmere detalj om hendelsen.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 14 og 15 lørdag. Det skal kun ha vært mannen og den fornærmede i lokalet på det aktuelle tidspunktet. Politiet ønsker nå tips fra publikum for å komme i kontakt med mannen.

– Han er cirka 165-170 centimeter høy, han var litt tykkfallen og skal ha hatt "fireukers-skjegg". Han skal ha mørkeblondt hår med noe grått hår ved ørene. Han skal ha vært iført en rød jakke og dongeribukse, og muligens hatt på seg en grå genser. Han pratet gebrokkent engelsk, og skal ha luktet alkohol, sier Arnesen.

Sysselmannen ønsker tips fra publikum dersom noen har observert noen i området ved Galleri Svalbard i det aktuelle tidspunktet, eller andre steder i byen lørdag, som passer beskrivelsen.

Siste nytt i Nyheter

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Vann tok strømmen

Brannvesenet måtte rykke ut og hjelpe til da vann trengte inn i frøhvelvet under ekstremregnet i helgen.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!