Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard på lørdag.

Politiet ber om tips etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard lørdag.
Publisert

Lørdag klokken 16 fikk Sysselmannen melding om en besøkende ved Galleri Svalbard som skal ha oppført seg ubehagelig mot en kvinnelig ansatt.

– Det er snakk om en kunde som har hatt en oppførsel som har vært eget for å skape ubehag og frykt hos den ansatte. Det er ikke snakk om ran eller noe fysisk, men en ubehagelig oppførsel som er brudd på lovverket, sier sysselmannsførstebetjent Vidar Arnesen. Han ønsker ikke å gå i nærmere detalj om hendelsen.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 14 og 15 lørdag. Det skal kun ha vært mannen og den fornærmede i lokalet på det aktuelle tidspunktet. Politiet ønsker nå tips fra publikum for å komme i kontakt med mannen.

– Han er cirka 165-170 centimeter høy, han var litt tykkfallen og skal ha hatt "fireukers-skjegg". Han skal ha mørkeblondt hår med noe grått hår ved ørene. Han skal ha vært iført en rød jakke og dongeribukse, og muligens hatt på seg en grå genser. Han pratet gebrokkent engelsk, og skal ha luktet alkohol, sier Arnesen.

Sysselmannen ønsker tips fra publikum dersom noen har observert noen i området ved Galleri Svalbard i det aktuelle tidspunktet, eller andre steder i byen lørdag, som passer beskrivelsen.

Powered by Labrador CMS