Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard lørdag. FOTO: John Christian Nygaard

Ubehagelig mot kvinnelig ansatt

Politiet ber om tips fra publikum etter at en mann skal ha oppført seg ubehagelig og skapt frykt hos en kvinnelig ansatt ved Galleri Svalbard på lørdag.

Tekst:

Publisert:

Lørdag klokken 16 fikk Sysselmannen melding om en besøkende ved Galleri Svalbard som skal ha oppført seg ubehagelig mot en kvinnelig ansatt.

– Det er snakk om en kunde som har hatt en oppførsel som har vært eget for å skape ubehag og frykt hos den ansatte. Det er ikke snakk om ran eller noe fysisk, men en ubehagelig oppførsel som er brudd på lovverket, sier sysselmannsførstebetjent Vidar Arnesen. Han ønsker ikke å gå i nærmere detalj om hendelsen.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 14 og 15 lørdag. Det skal kun ha vært mannen og den fornærmede i lokalet på det aktuelle tidspunktet. Politiet ønsker nå tips fra publikum for å komme i kontakt med mannen.

– Han er cirka 165-170 centimeter høy, han var litt tykkfallen og skal ha hatt "fireukers-skjegg". Han skal ha mørkeblondt hår med noe grått hår ved ørene. Han skal ha vært iført en rød jakke og dongeribukse, og muligens hatt på seg en grå genser. Han pratet gebrokkent engelsk, og skal ha luktet alkohol, sier Arnesen.

Sysselmannen ønsker tips fra publikum dersom noen har observert noen i området ved Galleri Svalbard i det aktuelle tidspunktet, eller andre steder i byen lørdag, som passer beskrivelsen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!