Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Toppledelsen i LNS går av

Administrerende direktør Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen i Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) trekker seg fra sine stillinger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2010 kl 10:59

De to toppene i entreprenørselskapet er siktet av Økokrim for grov korrupsjon i den pågående saken om Store Norske og tidligere administrerende direktør Robert Hermansen.

Sjokk

«Dette har kommet som et sjokk på oss alle. Både selskapet og de personer som er siktet er innstilt på samarbeid og åpenhet i forhold til den pågående etterforskning fra Økokrims side. Dersom det viser seg at Malvin og Frode Nilsen har trådt feil i Store Norske-saken tar de ansvaret for det», skriver LNS i en pressemelding.

Ukjent siktelse

Robert Hermansen ble i slutten av august siktet for grov økonomisk utroskap. I tillegg til Hermansen ble også en tidligere konsulent for Store Norske, Kjetil Onstad, siktet. Det samme ble LNS og Kristians Jebsens Rederi.

Siktelsen mot adm. dir. Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen har tidligere ikke vært offentlig kjent.

Ny toppledelse

Ifølge NRK Nordland ble Inge K. Hansen i en ekstraordinær generalforsamling i dag valgt som styreleder i LNS, Bjørnar Olsen som ny styreleder i LNS Spitsbergen og Dag Rindal Brox konstituert som administrerende direktør i LNS.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!