Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Toppledelsen i LNS går av

Administrerende direktør Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen i Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) trekker seg fra sine stillinger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2010 kl 10:59

De to toppene i entreprenørselskapet er siktet av Økokrim for grov korrupsjon i den pågående saken om Store Norske og tidligere administrerende direktør Robert Hermansen.

Sjokk

«Dette har kommet som et sjokk på oss alle. Både selskapet og de personer som er siktet er innstilt på samarbeid og åpenhet i forhold til den pågående etterforskning fra Økokrims side. Dersom det viser seg at Malvin og Frode Nilsen har trådt feil i Store Norske-saken tar de ansvaret for det», skriver LNS i en pressemelding.

Ukjent siktelse

Robert Hermansen ble i slutten av august siktet for grov økonomisk utroskap. I tillegg til Hermansen ble også en tidligere konsulent for Store Norske, Kjetil Onstad, siktet. Det samme ble LNS og Kristians Jebsens Rederi.

Siktelsen mot adm. dir. Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen har tidligere ikke vært offentlig kjent.

Ny toppledelse

Ifølge NRK Nordland ble Inge K. Hansen i en ekstraordinær generalforsamling i dag valgt som styreleder i LNS, Bjørnar Olsen som ny styreleder i LNS Spitsbergen og Dag Rindal Brox konstituert som administrerende direktør i LNS.

Siste nytt i Nyheter

Riksadvokaten ber om ny etterforskning

Skredet skal gjennomgås på nytt.

Stanser livreddende fly

Jetfly i Tromsø skulle bidra til en stor styrking av ambulanseberedskapen til Svalbard fra 2019. Etter kritikk fra Finnmark er forslaget droppet.

– Svalbard må bli hørt

Sysselmann Kjerstin Askholt reagerer på at ingen på Svalbard er involvert i ambulansefly-prosessen.

Dialog – ingen erstatning

Longyearbyen lokalstyre ønsker å unngå rettssak, men har ikke erkjent erstatningsplikt etter at Nikoline (2) omkom i skredet i fjor. Det har heller ikke Store Norske.

Spansk åpning

Bluesen er offisielt i gang.

Olsen forklarte, beklaget – og ble tilgitt

Første lokalstyremøte etter hans opptreden i Stortinget.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!