Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Toppledelsen i LNS går av

Administrerende direktør Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen i Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) trekker seg fra sine stillinger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2010 kl 10:59

De to toppene i entreprenørselskapet er siktet av Økokrim for grov korrupsjon i den pågående saken om Store Norske og tidligere administrerende direktør Robert Hermansen.

Sjokk

«Dette har kommet som et sjokk på oss alle. Både selskapet og de personer som er siktet er innstilt på samarbeid og åpenhet i forhold til den pågående etterforskning fra Økokrims side. Dersom det viser seg at Malvin og Frode Nilsen har trådt feil i Store Norske-saken tar de ansvaret for det», skriver LNS i en pressemelding.

Ukjent siktelse

Robert Hermansen ble i slutten av august siktet for grov økonomisk utroskap. I tillegg til Hermansen ble også en tidligere konsulent for Store Norske, Kjetil Onstad, siktet. Det samme ble LNS og Kristians Jebsens Rederi.

Siktelsen mot adm. dir. Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen har tidligere ikke vært offentlig kjent.

Ny toppledelse

Ifølge NRK Nordland ble Inge K. Hansen i en ekstraordinær generalforsamling i dag valgt som styreleder i LNS, Bjørnar Olsen som ny styreleder i LNS Spitsbergen og Dag Rindal Brox konstituert som administrerende direktør i LNS.

Siste nytt i Nyheter

Leteaksjonen er avsluttet

Sysselmannen fikk melding om skred nederst i Longyearbreen kl. 13.53. Etter noen timers søk i skredet er leteaksjonen nå avsluttet.

Skredøvelse søndag

Tidlig søndag ettermiddag skal den årlige skredøvelsen gå av stabelen i nærområdet til Longyearbyen.

En merkedag for frøhvelvet

Frøporsjonene som ble hentet ut fra frøhvelvet i 2015, etter at genbanken i Aleppo i Syria ble ødelagt, kommer tilbake for ny sikkerhetsoppbevaring.

 
Nordpol-flyene vil tilbake

Til tross for fjorårets trussel om flynekt, ønsker russerne å fly til Barneo via Longyearbyen også i vår. Nå er de i dialog med luftfartsmyndighetene.

Krigshelten skal ikke glemmes

Kaptein Trond Vigtel ofret sitt liv for Svalbards frihet, og lokalbefolkningen ønsket at hans grav ble i Longyearbyen.

Jubilerer med solid trøkk

Longyearbyen sykehus er 100 år.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!