Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Toppledelsen i LNS går av

Administrerende direktør Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen i Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) trekker seg fra sine stillinger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.09.2010 kl 10:59

De to toppene i entreprenørselskapet er siktet av Økokrim for grov korrupsjon i den pågående saken om Store Norske og tidligere administrerende direktør Robert Hermansen.

Sjokk

«Dette har kommet som et sjokk på oss alle. Både selskapet og de personer som er siktet er innstilt på samarbeid og åpenhet i forhold til den pågående etterforskning fra Økokrims side. Dersom det viser seg at Malvin og Frode Nilsen har trådt feil i Store Norske-saken tar de ansvaret for det», skriver LNS i en pressemelding.

Ukjent siktelse

Robert Hermansen ble i slutten av august siktet for grov økonomisk utroskap. I tillegg til Hermansen ble også en tidligere konsulent for Store Norske, Kjetil Onstad, siktet. Det samme ble LNS og Kristians Jebsens Rederi.

Siktelsen mot adm. dir. Malvin Nilsen og styreleder Frode Nilsen har tidligere ikke vært offentlig kjent.

Ny toppledelse

Ifølge NRK Nordland ble Inge K. Hansen i en ekstraordinær generalforsamling i dag valgt som styreleder i LNS, Bjørnar Olsen som ny styreleder i LNS Spitsbergen og Dag Rindal Brox konstituert som administrerende direktør i LNS.

Siste nytt i Nyheter

Stengte veier

Vei 300 mellom Huset og Museumsveien er stengt etter ras i skiløypa i dag tidlig. I ettermiddag ble også veien opp til Gruvelageret stengt.

Skal evaluere hendelsen

Sysselmannen har fått klager etter isbjørnhendelsen denne uken. Beboere er kritiske til at bjørnen fikk vandre rett inn i boligområdet.

Kan få store konsekvenser

Styreleder kritisk til Rema-bygging på parkeringsplassen.

Fredagens ordinære postfly har landet, men ekstraflyet er innstilt. Posten prøver på nytt lørdag.

Pakker ut høydepunktene

Nordnorsk Kunstmuseum til Longyearbyen med noen av sine største verker.

Banebrytende forskning

Helt ny teknologi blir tatt i bruk for å lære mer om livet i havet i polarnatten.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!