Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tiltalt for millionsvindel med klokker

En 34 år gammel mann skal ha solgt luksusklokker for flere millioner kroner uten å lage årsregnskap eller betale moms. Flere av klokkene skal han ha hentet i Longyearbyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

34-åringen som kommer fra Tromsø, men som for tiden bor i Møre og Romsdal, må nå møte i Nord-Troms tingrett tiltalt for millionbedrageri.

Bedrageriet skal ha pågått i en årrekke, og mannen skal ha solgt svært eksklusive Rolex- og Breitling-klokker for over seks millioner kroner. Han skal også ha unndratt merverdiavgift for 1,2 millioner kroner.

Mannen skal ifølge NRK ha hentet flere av de dyre klokkene i Longyearbyen, og tatt de med seg til fastlandet uten å melde fra til tollvesenet.

Saken starter fredag.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!