Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Svalbardposten senere i morgen

 

Svalbardposten senere i morgen

Fra i morgen kommer ikke Svalbardposten ut i butikkhyllene før senest klokken 14. Nattflyene til Longyearbyen har sluttet å gå for i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.09.2009 kl 13:24

Et av de sikreste høsttegnene i Longyearbyen er at nattflyene til SAS slutter å gå. Det får også konsekvenser for Svalbardposten, som trykkes i Tromsø. Avisen sendes vanligvis med nattflyet til SAS og er da å finne i butikkhyllene allerede når utsalgsstedene åpner. Men fra og med i morgen blir Svalbardposten sendt med postflyet, og da vil ikke avisene være ute før senest klokken 14. Vanlig post

Også i postboksene vil avisen komme noe senere. 

– Postflyet lander i halv ett-tida, og sorteringen begynner med én gang. Når Svalbardposten kommer sammen med den ordinære posten blir den behandlet på samme måte, og fristen for å få ut posten er klokken 17. I de fleste tilfeller er vi ferdig før, sier Helge Ask ved Longyearbyen postkontor.   

Ifølge SAS sin flykalender settes det første nattflyet opp igjen fredag 26. februar neste år. 

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!