Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Stjal 14 flasker alkohol

Natt til lørdag ble 14 flasker vin og sprit stjålet fra en bil utenfor Stormessa i Nybyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Etter en fest på Stormessa ble de flytende restene båret ut i en bil som sto utenfor. Bilen var ulåst, og da personen som holdt oppsyn med bilen kom ut igjen, var de 14 flaskene borte.
– Etter tips fra et vitne klarte jeg å spore opp en gruppe tilreisende fra Oslo. Det var to av dem som hadde tatt alkoholen, sier Arild Lyssand, vakthavende hos Sysselmannen.

Ingen tiltale
Alkoholen kom til rette igjen, og det vil ikke bli tatt ut tiltale i saken. Eieren av alkoholen var fornøyd så lenge den dukket opp.
– Saken vil bli stående som et notat i vaktjournalen. Utover det vil det ikke være noen straffeforfølgelse, avslutter Lyssand.

Husbråk og skudd
Lørdag natt fikk Sysselmannen melding om skudd i Sjøområdet. Det viste seg å være smell fra et bål som noen hadde tent, og det var ingen grunn til uro. Søndag morgen klokken 05.30 kom det inn to uavhengige klager om støy fra en fest i vei 222. Sysselmannen dro til stedet, og ba festverten om å skru av musikken. Det gjorde vedkommende, og etter det var det ingen flere klager.

Siste nytt i Nyheter

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!