Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Stjal 14 flasker alkohol

Natt til lørdag ble 14 flasker vin og sprit stjålet fra en bil utenfor Stormessa i Nybyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Etter en fest på Stormessa ble de flytende restene båret ut i en bil som sto utenfor. Bilen var ulåst, og da personen som holdt oppsyn med bilen kom ut igjen, var de 14 flaskene borte.
– Etter tips fra et vitne klarte jeg å spore opp en gruppe tilreisende fra Oslo. Det var to av dem som hadde tatt alkoholen, sier Arild Lyssand, vakthavende hos Sysselmannen.

Ingen tiltale
Alkoholen kom til rette igjen, og det vil ikke bli tatt ut tiltale i saken. Eieren av alkoholen var fornøyd så lenge den dukket opp.
– Saken vil bli stående som et notat i vaktjournalen. Utover det vil det ikke være noen straffeforfølgelse, avslutter Lyssand.

Husbråk og skudd
Lørdag natt fikk Sysselmannen melding om skudd i Sjøområdet. Det viste seg å være smell fra et bål som noen hadde tent, og det var ingen grunn til uro. Søndag morgen klokken 05.30 kom det inn to uavhengige klager om støy fra en fest i vei 222. Sysselmannen dro til stedet, og ba festverten om å skru av musikken. Det gjorde vedkommende, og etter det var det ingen flere klager.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!