Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Stjal 14 flasker alkohol

Natt til lørdag ble 14 flasker vin og sprit stjålet fra en bil utenfor Stormessa i Nybyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Etter en fest på Stormessa ble de flytende restene båret ut i en bil som sto utenfor. Bilen var ulåst, og da personen som holdt oppsyn med bilen kom ut igjen, var de 14 flaskene borte.
– Etter tips fra et vitne klarte jeg å spore opp en gruppe tilreisende fra Oslo. Det var to av dem som hadde tatt alkoholen, sier Arild Lyssand, vakthavende hos Sysselmannen.

Ingen tiltale
Alkoholen kom til rette igjen, og det vil ikke bli tatt ut tiltale i saken. Eieren av alkoholen var fornøyd så lenge den dukket opp.
– Saken vil bli stående som et notat i vaktjournalen. Utover det vil det ikke være noen straffeforfølgelse, avslutter Lyssand.

Husbråk og skudd
Lørdag natt fikk Sysselmannen melding om skudd i Sjøområdet. Det viste seg å være smell fra et bål som noen hadde tent, og det var ingen grunn til uro. Søndag morgen klokken 05.30 kom det inn to uavhengige klager om støy fra en fest i vei 222. Sysselmannen dro til stedet, og ba festverten om å skru av musikken. Det gjorde vedkommende, og etter det var det ingen flere klager.

Siste nytt i Nyheter

Leteaksjonen er avsluttet

Sysselmannen fikk melding om skred nederst i Longyearbreen kl. 13.53. Etter noen timers søk i skredet ble leteaksjonen avsluttet.

Lørdag var Sysselmannen i Bolterdalen for å kontrollere skutere og skuterkjøring.

Skredøvelse søndag

Tidlig søndag ettermiddag skal den årlige skredøvelsen gå av stabelen i nærområdet til Longyearbyen.

 
En merkedag for frøhvelvet

Frøporsjonene som ble hentet ut fra frøhvelvet i 2015, etter at genbanken i Aleppo i Syria ble ødelagt, kommer tilbake for ny sikkerhetsoppbevaring.

Nordpol-flyene vil tilbake

Til tross for fjorårets trussel om flynekt, ønsker russerne å fly til Barneo via Longyearbyen også i vår. Nå er de i dialog med luftfartsmyndighetene.

Krigshelten skal ikke glemmes

Kaptein Trond Vigtel ofret sitt liv for Svalbards frihet, og lokalbefolkningen ønsket at hans grav ble i Longyearbyen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!