Spitsbergen travel tar over

Svalbard arctic sport AS avvikler sin drift.

Lokalene til Svalbard Arctic Sport AS har vært stengt lenge. Nå er det klart at butikken legges ned, og at Spitsbergen travel skal inn i lokalene med et nytt butikkonsept.
Publisert

Det er lenge siden butikken til Svalbard Arctic Sport AS var åpen. Ombygging har foregått i lokalene i lengre tid, og det har i den senere tid versert rykter om en konkurs.

Ingen konkurs

Selskapet, som ble stiftet i 1996, er ikke konkurs. Det handler om en driftsstans. Det bekrefter daglig leder i selskapet, Morten Pettersen.

– Per i dag blir ikke Svalbard arctic sport lagt ned, men selskapet blir lagt i bero intil videre. Spitsbergen travel skal inn i lokalene som Svalbard arctic sport har drevet butikk i. Noe mer kan jeg ikke si om saken akkurat nå, sier han.

– Blir du en del av det nye som skal startes i lokalene?

– Det har jeg ingen kommentar til, sier en ordknapp Pettersen som eier lokalene gjennom selskapet Svalbard bolig AS sammen med sin samboer Ida Margrethe Dyreng.

Ny butikk

Direktør i Spitsbergen travel AS, Knut Harald Holst Hansen, er heller ikke veldig snakkesalig på dette tidspunktet.

– Jeg kan bekrefte at Spitsbergen travel skal inn i lokalene med en ny butikk. Men jeg jobber fortsatt med konseptet, og kan ikke offentliggjøre noe om det ennå. For tiden befinner jeg meg i Oslo hvor jeg snakker med konsulenter om den nye butikken, sier han.

Spitsbergen travel skal leie lokalene av selskapet til Pettersen og Dyreng. Holst Hansen og Spitsbergen travel så sitt snitt til å komme inn i lokalene da de fikk høre at sportsbutikken skulle legges ned.

– Det er de fineste lokalene i byen, spør du meg. Men det er for tidlig å si hva vi skal ha inn i den nye butikken. Når det er klart skal Svalbardposten få en bedre sak, sier Knut Harald Holst Hansen.

Powered by Labrador CMS