Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Spitsbergen travel tar over

Lokalene til Svalbard Arctic Sport AS har vært stengt lenge. Nå er det klart at butikken legges ned, og at Spitsbergen travel skal inn i lokalene med et nytt butikkonsept. FOTO: Christopher Engås

Spitsbergen travel tar over

Svalbard arctic sport AS avvikler sin drift.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.04.2016 kl 15:53

Det er lenge siden butikken til Svalbard Arctic Sport AS var åpen. Ombygging har foregått i lokalene i lengre tid, og det har i den senere tid versert rykter om en konkurs.

Ingen konkurs

Selskapet, som ble stiftet i 1996, er ikke konkurs. Det handler om en driftsstans. Det bekrefter daglig leder i selskapet, Morten Pettersen.

– Per i dag blir ikke Svalbard arctic sport lagt ned, men selskapet blir lagt i bero intil videre. Spitsbergen travel skal inn i lokalene som Svalbard arctic sport har drevet butikk i. Noe mer kan jeg ikke si om saken akkurat nå, sier han.

– Blir du en del av det nye som skal startes i lokalene?

– Det har jeg ingen kommentar til, sier en ordknapp Pettersen som eier lokalene gjennom selskapet Svalbard bolig AS sammen med sin samboer Ida Margrethe Dyreng.

Ny butikk

Direktør i Spitsbergen travel AS, Knut Harald Holst Hansen, er heller ikke veldig snakkesalig på dette tidspunktet.

– Jeg kan bekrefte at Spitsbergen travel skal inn i lokalene med en ny butikk. Men jeg jobber fortsatt med konseptet, og kan ikke offentliggjøre noe om det ennå. For tiden befinner jeg meg i Oslo hvor jeg snakker med konsulenter om den nye butikken, sier han.

Spitsbergen travel skal leie lokalene av selskapet til Pettersen og Dyreng. Holst Hansen og Spitsbergen travel så sitt snitt til å komme inn i lokalene da de fikk høre at sportsbutikken skulle legges ned.

– Det er de fineste lokalene i byen, spør du meg. Men det er for tidlig å si hva vi skal ha inn i den nye butikken. Når det er klart skal Svalbardposten få en bedre sak, sier Knut Harald Holst Hansen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stanser livreddende fly

Jetfly i Tromsø skulle bidra til en stor styrking av ambulanseberedskapen til Svalbard fra 2019. Etter kritikk fra Finnmark er forslaget droppet.

– Svalbard må bli hørt

Sysselmann Kjerstin Askholt reagerer på at ingen på Svalbard er involvert i ambulansefly-prosessen.

Sviende bot for tyvtråler

Tråleren fra Færøyene fikk inndratt verdien av hele fangsten i Hinlopenstretet på 850.000 kroner.

Spansk åpning

Bluesen er offisielt i gang.

Olsen forklarte, beklaget – og ble tilgitt

Første lokalstyremøte etter hans opptreden i Stortinget.

Unis skal registrere is på fjorden

To værstasjoner på havbunnen utenfor Bjørndalen skal forutsi is-situasjonen i Isfjorden.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!