Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Spinnvill kattejammer

Katzenjammer begeistret publikum på Polarhotellet lørdag. FOTO: Birger Amundsen

Spinnvill kattejammer

Det gikk til tider vilt for seg på Polarhotellet under årets Polarjazz da Katzenjammer spilte.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2009 kl 10:42

De fire jentene i det norske bandet Katzenjammer entret scenen på Polarhotellet etter at Åge Alexandersen og Mikael Wiehe hadde henført alle med sin akustiske konsert. Restauranten på Polarhotellet var fullstendig sprengt, ikke en eneste billett var å oppdrive, og de aller fleste var kommet for å få med seg Alexandersen og Wiehe. Alt var som det skulle, publikum sang med og de to gjorde som forventet en solid konsert.

Støvet blåst bort

Så entret de fire jentene i det norske bandet Katzenjammer scenen. Og med ett var støvet etter de to popveteranene blåst bort.

Jentene fyrte så til de grader løs at publikum de første minuttene bare ble stående og måpe i ren forbauselse, inntil de brøt ut i latter og yre rop.

Jentene lot seg rive med og holdt koken på samme energiske måte i én hel time, og for mange ble de et høydepunkt under årets musikkfest.

Fornøyd festivalsjef

– Jeg synes kvelden har gått over all forventning. Åge Alexandersen og Mikael Wiehe er store artister som lyttes til. Etter det ønsket jeg noe som skulle friske opp, og det gjorde Katzenjammer til gangs. Katzenjammer var et fyrverkeri, sier en begeistret festivalsjef Lasse Stener Hansen.

Svalbardposten har fyldig referat i førstkommende avis.

Siste nytt i Nyheter

Nytt skred

Natt til onsdag gikk det et skred mellom Tverrdalen og Sverdrupbyen. Sysselmannen ber folk fremdeles tenke seg om to ganger før de beveger seg i bratt terreng.

Trafikkontroll ved skolen

22 kjøretøyer ble stoppet i mørket før skolestart tirsdag morgen. Ikke alle hadde lysene i orden.

Åpner ikke mandag

Vei 300 mellom det gamle museet og Huset skal ryddes for masser, men blir foreløpig ikke åpnet. Se også dronevideo av skredet i saken.

Strømmen tilbake etter strømbrudd

Svalbardbutikken har åpnet igjen etter strømbruddet mandag morgen.

Sleper seilbåt til byen

«Polarsyssel» bistår en seilbåt som fikk motorproblemer ved Nordaustlandet.

Båt fikk problemer

«Spitsbergen Express» fikk motortrøbbel like nord for Isfjord Radio. Hovedredningssentralen sendte helikopter fra Longyearbyen for å bistå.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!