Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Spinnvill kattejammer

Katzenjammer begeistret publikum på Polarhotellet lørdag. FOTO: Birger Amundsen

Spinnvill kattejammer

Det gikk til tider vilt for seg på Polarhotellet under årets Polarjazz da Katzenjammer spilte.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2009 kl 10:42

De fire jentene i det norske bandet Katzenjammer entret scenen på Polarhotellet etter at Åge Alexandersen og Mikael Wiehe hadde henført alle med sin akustiske konsert. Restauranten på Polarhotellet var fullstendig sprengt, ikke en eneste billett var å oppdrive, og de aller fleste var kommet for å få med seg Alexandersen og Wiehe. Alt var som det skulle, publikum sang med og de to gjorde som forventet en solid konsert.

Støvet blåst bort

Så entret de fire jentene i det norske bandet Katzenjammer scenen. Og med ett var støvet etter de to popveteranene blåst bort.

Jentene fyrte så til de grader løs at publikum de første minuttene bare ble stående og måpe i ren forbauselse, inntil de brøt ut i latter og yre rop.

Jentene lot seg rive med og holdt koken på samme energiske måte i én hel time, og for mange ble de et høydepunkt under årets musikkfest.

Fornøyd festivalsjef

– Jeg synes kvelden har gått over all forventning. Åge Alexandersen og Mikael Wiehe er store artister som lyttes til. Etter det ønsket jeg noe som skulle friske opp, og det gjorde Katzenjammer til gangs. Katzenjammer var et fyrverkeri, sier en begeistret festivalsjef Lasse Stener Hansen.

Svalbardposten har fyldig referat i førstkommende avis.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!