Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Søndagsflyet kommer ikke

Dagflyet ble stanset i Tromsø på grunn av skade. Et ekstrafly blir satt opp i kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.02.2011 kl 15:55

– Det har vært stein eller løs asfalt som har blitt slynga opp i halepartiet på flyet. Trolig under avgang i Oslo, sier assisterende vaktsjef Egil Lindberg i SAS Ground Services i Tromsø.

Han forteller at det ble oppdaget at ikke alt var som det skulle med halepartiet på flyet under inspeksjon i Tromsø, blant annet fant inspektørene en bulk.

– Pilotene merket ikke noe til det under avgang eller underveis. Det har ikke vært noen fare for passasjerene, sier Lindberg.

Ekstrafly

Det er satt opp et ekstrafly fra Tromsø til Longyearbyen i kveld klokken 23.15 for dem som skulle ha vært med flyet til Longyearbyen.

– Flyet går direkte tilbake til Oslo, forteller Lindberg.

Alle som skulle reist fra Longyearbyen til Oslo i dag blir dermed satt opp på direkteflyet som går fra Longyearyen klokken 01.40 i natt. De som skulle med Tromsø får plass på det ordinære nattflyet som går klokken 04.05.

Rundt 110 passasjerer skulle fra Tromsø til Longyearbyen mens 170 passasjerer skulle fra Longyearbyen til Tromsø og Oslo med dagflyet søndag.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!