Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Solfestprogrammet klart

Solfestkomiteen består i år av blant andre Roger Zahl Ødegård (t.v.), Mari Tefre og Kyrre Fledsberg. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Solfestprogrammet klart

Maleren Jan Groth åpner på galleriet, DumDum Boys følger opp med konsert på Kroa, og storbandet Vegas avrunder på Huset. Solfestuka kan også i år skilte med store navn og tett program.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Se hele programmet her!

– Det er veldig artig å konstatere at vi har klart å lage et bredt program som har noe for alle målgruppene, både barn, unge og voksne. Det er ogå veldig artig å konstatere at byen er full av lokale krefter som alltis stiller opp, noe som er gjennomgående i dette programmet, sier kulturkonsulent Roger Zahl Ødegård.

Kjente artister
Sammen med Mari Tefre, Kyrre Fledsberg, Elise Stømseng, Trude Wang og en UNIS-stduent har han satt sammen årets program. Store navn som Jan Groth, Elvira Nikolaisen og DumDum Boys er blant bidragsyterne, og radioprogrammet «Kompani Knudsen» på P3 skal sende direkte fra Kroa store deler av solfestuka.
– Det blir mye variasjon og noe for enhver smak. Og hvis det er noen som har lyst til å hjelpe til under solfestuka, er det bare å melde seg, sier Ødegård.

Siste nytt i Nyheter

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!