Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Solfestprogrammet klart

Solfestkomiteen består i år av blant andre Roger Zahl Ødegård (t.v.), Mari Tefre og Kyrre Fledsberg. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Solfestprogrammet klart

Maleren Jan Groth åpner på galleriet, DumDum Boys følger opp med konsert på Kroa, og storbandet Vegas avrunder på Huset. Solfestuka kan også i år skilte med store navn og tett program.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Se hele programmet her!

– Det er veldig artig å konstatere at vi har klart å lage et bredt program som har noe for alle målgruppene, både barn, unge og voksne. Det er ogå veldig artig å konstatere at byen er full av lokale krefter som alltis stiller opp, noe som er gjennomgående i dette programmet, sier kulturkonsulent Roger Zahl Ødegård.

Kjente artister
Sammen med Mari Tefre, Kyrre Fledsberg, Elise Stømseng, Trude Wang og en UNIS-stduent har han satt sammen årets program. Store navn som Jan Groth, Elvira Nikolaisen og DumDum Boys er blant bidragsyterne, og radioprogrammet «Kompani Knudsen» på P3 skal sende direkte fra Kroa store deler av solfestuka.
– Det blir mye variasjon og noe for enhver smak. Og hvis det er noen som har lyst til å hjelpe til under solfestuka, er det bare å melde seg, sier Ødegård.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!