Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Solfestprogrammet klart

Solfestkomiteen består i år av blant andre Roger Zahl Ødegård (t.v.), Mari Tefre og Kyrre Fledsberg. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Solfestprogrammet klart

Maleren Jan Groth åpner på galleriet, DumDum Boys følger opp med konsert på Kroa, og storbandet Vegas avrunder på Huset. Solfestuka kan også i år skilte med store navn og tett program.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Se hele programmet her!

– Det er veldig artig å konstatere at vi har klart å lage et bredt program som har noe for alle målgruppene, både barn, unge og voksne. Det er ogå veldig artig å konstatere at byen er full av lokale krefter som alltis stiller opp, noe som er gjennomgående i dette programmet, sier kulturkonsulent Roger Zahl Ødegård.

Kjente artister
Sammen med Mari Tefre, Kyrre Fledsberg, Elise Stømseng, Trude Wang og en UNIS-stduent har han satt sammen årets program. Store navn som Jan Groth, Elvira Nikolaisen og DumDum Boys er blant bidragsyterne, og radioprogrammet «Kompani Knudsen» på P3 skal sende direkte fra Kroa store deler av solfestuka.
– Det blir mye variasjon og noe for enhver smak. Og hvis det er noen som har lyst til å hjelpe til under solfestuka, er det bare å melde seg, sier Ødegård.

Siste nytt i Nyheter

Går gjennom skredet

Folk fra skredgruppa til Longyearbyen Røde Kors Hjelpekorps jobber fremdeles med å gå gjennom skredmassene ved Vei 228. Se bilder fra skredområdet her.

Hørte rop om hjelp, og fikk barn løftet opp i hendene

– Jeg er helt skjelven, sier Ingeborg Snekvik (33) etter dagens snøskred i Longyearbyen.

Evakuerte ikke før skredet

Sysselmann Kjerstin Askholt sier at det har blitt foretatt en vurdering av skredfaren.

 
Skred i Vei 228

Et snøskred har gått i Vei 228. Sysselmannen har ikke fått melding om at noen er tatt eller savnet.

– Unngå alt skredterreng

Tett snøfokk og dårlig sikt tirsdag morgen.

Lovendring på trappene

I dag ba Stortinget regjeringen fremme forslag om at folkehøyskoleloven skal gjelde på Svalbard. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er positiv.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!