Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Snart blir det nettbetaling

 

Snart blir det nettbetaling

Neste fredag innfører Svalbardposten e-avis og betaling på nett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.09.2012 kl 16:23

– Det blir ingen hornmusikk eller fanfarer, men 14. september kommer vi med nye nettsider. De vil se annerledes ut, for det er en ny leverandør, men det er ikke snakk om de store omleggingene, sier redaktør Birger Amundsen i Svalbardposten.

Slutt på pdf

Fredag om en uke innfører Svalbardposten betaling på nettavisen, og det blir slutt på pdf-avisen. Den erstattes med en e-avis. Nå kommer det også skreddersydde utgaver av avisen både for smarttelefon og lesebrett.

– Den største forskjellen er at e-avisen ikke kan lastes ned eller skrives ut. Den kan ikke distribueres. Dette ser jeg som en stor lettelse. Der har vi hatt en stor lekkasje ved at pdf-en er blitt sendt videre, sier Amundsen.

Noe blir åpent

Heretter kan leserne velge mellom et papiravisabonnement, et nettabonnement, eller en totalpakke. I tillegg kan man kjøpe enkeltaviser på nettet. De som kun har papiravisen, vil ikke oppleve noen endringer.

Noen nettsaker vil fortsatt være åpne. Det dreier seg om saker som handler om liv og helse, samt rene hendelsessaker.

Klar ved telefonen

Birger Amundsen forteller at systemene for både nettavis og eavis er på plass, og at leverandøren har begynt å teste dem ut.

– Publikum vil oppleve at ting blir enklere. Heretter kan de logge seg inn og betale med kredittkort, både for abonnement og enkeltaviser. Man får nærmest en egen konto som gir god oversikt, sier Amundsen.

Hva synes du? Er det ok at Svalbardposten tar betalt på nett? Si din mening i kommentarfeltet under: 

Siste nytt i Nyheter

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!