Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slo løs tann på turist

Sysselmannen måtte rydde opp i en voldssak natt til søndag. En tilreisende mann fikk tannskader i en tildragelse med en fastboende mann i 40-årene. FOTO: Anders Fjellestad

Slo løs tann på turist

En fastboende mann i 30-årene er siktet for legemsfornærmelse med skadefølge etter en voldsepisode natt til søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2014 kl 15:09

Klokka halv fire natt til søndag fikk Sysselmannen melding om en voldsepisode ved Huset i Longyearbyen. Tildragelsen skjedde etter stengetid.

– Så vidt vi har brakt på det rene skjedde voldsepisoden mens folk ventet på drosje. Det har ikke vært noen god køkultur. Da en tilreisende person satte seg inn i ei drosje, ble han tildelt et slag av en fastboende mann, forteller sysselmannsførstebetjent Trond Olsen.

De to som var involvert i tildragelsen hadde ingen tidligere kjennskap til hverandre. De har ikke snakket sammen tidligere på kvelden. Fornærmede, som er en mann i 40-årene, skal ha fått skade på ei tann. Sysselmannen har snakket med begge involverte i løpet av natten, og skal ta noen flere avhør søndag.

Siden episoden endte med skadefølge for fornærmede, blir den ikke gjort opp med et forelegg. Når etterforskingen er avsluttet, blir den sendt til rettsapparatet for behandling.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!