Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slo løs tann på turist

Sysselmannen måtte rydde opp i en voldssak natt til søndag. En tilreisende mann fikk tannskader i en tildragelse med en fastboende mann i 40-årene. FOTO: Anders Fjellestad

Slo løs tann på turist

En fastboende mann i 30-årene er siktet for legemsfornærmelse med skadefølge etter en voldsepisode natt til søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2014 kl 15:09

Klokka halv fire natt til søndag fikk Sysselmannen melding om en voldsepisode ved Huset i Longyearbyen. Tildragelsen skjedde etter stengetid.

– Så vidt vi har brakt på det rene skjedde voldsepisoden mens folk ventet på drosje. Det har ikke vært noen god køkultur. Da en tilreisende person satte seg inn i ei drosje, ble han tildelt et slag av en fastboende mann, forteller sysselmannsførstebetjent Trond Olsen.

De to som var involvert i tildragelsen hadde ingen tidligere kjennskap til hverandre. De har ikke snakket sammen tidligere på kvelden. Fornærmede, som er en mann i 40-årene, skal ha fått skade på ei tann. Sysselmannen har snakket med begge involverte i løpet av natten, og skal ta noen flere avhør søndag.

Siden episoden endte med skadefølge for fornærmede, blir den ikke gjort opp med et forelegg. Når etterforskingen er avsluttet, blir den sendt til rettsapparatet for behandling.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!