Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slo løs tann på turist

Sysselmannen måtte rydde opp i en voldssak natt til søndag. En tilreisende mann fikk tannskader i en tildragelse med en fastboende mann i 40-årene. FOTO: Anders Fjellestad

Slo løs tann på turist

En fastboende mann i 30-årene er siktet for legemsfornærmelse med skadefølge etter en voldsepisode natt til søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2014 kl 15:09

Klokka halv fire natt til søndag fikk Sysselmannen melding om en voldsepisode ved Huset i Longyearbyen. Tildragelsen skjedde etter stengetid.

– Så vidt vi har brakt på det rene skjedde voldsepisoden mens folk ventet på drosje. Det har ikke vært noen god køkultur. Da en tilreisende person satte seg inn i ei drosje, ble han tildelt et slag av en fastboende mann, forteller sysselmannsførstebetjent Trond Olsen.

De to som var involvert i tildragelsen hadde ingen tidligere kjennskap til hverandre. De har ikke snakket sammen tidligere på kvelden. Fornærmede, som er en mann i 40-årene, skal ha fått skade på ei tann. Sysselmannen har snakket med begge involverte i løpet av natten, og skal ta noen flere avhør søndag.

Siden episoden endte med skadefølge for fornærmede, blir den ikke gjort opp med et forelegg. Når etterforskingen er avsluttet, blir den sendt til rettsapparatet for behandling.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stengt vei til frosten kommer

Så lenge det er regn og ustabile masser, blir Vei 300 mellom Huset og Museumsveien stengt.

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!