Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slipper med en advarsel

Polarhotellet får trolig bare en skriftlig advarsel etter at det ble konkludert med skjenkebrudd i restauranten tidligere i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det var under en skjenkekontroll 8. september at Alkontroll påpekte at det var en åpenbart beruset person inne i restauranten på Polarhotellet. Vedkommende ble fulgt ut av de andre gjestene men kom gjentatte ganger tilbake og forsynte seg av drikkevarene på bordet.

Ifølge hotelldirektør Ronny Gjøse ble mannen flere ganger vist bort av de ansatte, og til slutt ble hele selskapet bedt om å gå fordi den fulle mannen nektet å forholde seg til det servitøren sa. Hotellet beklager på det sterkeste at episoden har funnet sted, og de har hatt en gjennomgang med medarbeiderne i forhold til gjeldende lover og regler vedrørende servering.

Ikke fornøyde
Administrasjonsutvalget gikk denne uka inn for at restauranten skal gis en skriftlig advarsel, der det presiseres at Lokalstyret er svært lite fornøyd med at det er konstatert brudd på alkoholforskriften og vilkårene for skjenkebevillingen.

«Videre skal det presiseres at eventuelle fremtidige brudd på alkoholforskriften og/eller vilkårene for skjenkebevillingen kan medføre sanksjoner, herunder inndragning av bevillingen for en periode eller resten av bevillingsperioden», skriver AU i sin anbefaling.
Saken skal endelig behandles av Lokalstyret 20. november.

Siste nytt i Nyheter

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Vann tok strømmen

Brannvesenet måtte rykke ut og hjelpe til da vann trengte inn i frøhvelvet under ekstremregnet i helgen.

Fant mulig hvalfangerkvinne

Et av de tre skjelettene som ble hentet ut fra Likneset i sommer, kan være av en kvinne.

To bjørneskinn å velge i

Under søndagens auksjon til inntekt for TV-aksjonen kommer det isbjørnskinn for salg. Anne Lise Klungseth Sandvik klarer ikke å bestemme hvilket.

I gang med byens «storstue»

Byens nye bibliotek skal bli blant landets mest moderne når det åpner neste sommer.

Trøblete nattestenging

Svalbard lufthavn skal få ny belysning og en flatere rullebane. Derfor la de opp til nattestengt flyplass i sommer. Det passer reiselivet dårlig.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!