Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slipper med en advarsel

Polarhotellet får trolig bare en skriftlig advarsel etter at det ble konkludert med skjenkebrudd i restauranten tidligere i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det var under en skjenkekontroll 8. september at Alkontroll påpekte at det var en åpenbart beruset person inne i restauranten på Polarhotellet. Vedkommende ble fulgt ut av de andre gjestene men kom gjentatte ganger tilbake og forsynte seg av drikkevarene på bordet.

Ifølge hotelldirektør Ronny Gjøse ble mannen flere ganger vist bort av de ansatte, og til slutt ble hele selskapet bedt om å gå fordi den fulle mannen nektet å forholde seg til det servitøren sa. Hotellet beklager på det sterkeste at episoden har funnet sted, og de har hatt en gjennomgang med medarbeiderne i forhold til gjeldende lover og regler vedrørende servering.

Ikke fornøyde
Administrasjonsutvalget gikk denne uka inn for at restauranten skal gis en skriftlig advarsel, der det presiseres at Lokalstyret er svært lite fornøyd med at det er konstatert brudd på alkoholforskriften og vilkårene for skjenkebevillingen.

«Videre skal det presiseres at eventuelle fremtidige brudd på alkoholforskriften og/eller vilkårene for skjenkebevillingen kan medføre sanksjoner, herunder inndragning av bevillingen for en periode eller resten av bevillingsperioden», skriver AU i sin anbefaling.
Saken skal endelig behandles av Lokalstyret 20. november.

Siste nytt i Nyheter

Ingen nye bjørneobservasjoner

Binna og de to ungene ble sist sett midt på dagen i Endalen. Sysselmannen ber folk være ekstra vaktsomme.

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!