Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slipper med en advarsel

Polarhotellet får trolig bare en skriftlig advarsel etter at det ble konkludert med skjenkebrudd i restauranten tidligere i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det var under en skjenkekontroll 8. september at Alkontroll påpekte at det var en åpenbart beruset person inne i restauranten på Polarhotellet. Vedkommende ble fulgt ut av de andre gjestene men kom gjentatte ganger tilbake og forsynte seg av drikkevarene på bordet.

Ifølge hotelldirektør Ronny Gjøse ble mannen flere ganger vist bort av de ansatte, og til slutt ble hele selskapet bedt om å gå fordi den fulle mannen nektet å forholde seg til det servitøren sa. Hotellet beklager på det sterkeste at episoden har funnet sted, og de har hatt en gjennomgang med medarbeiderne i forhold til gjeldende lover og regler vedrørende servering.

Ikke fornøyde
Administrasjonsutvalget gikk denne uka inn for at restauranten skal gis en skriftlig advarsel, der det presiseres at Lokalstyret er svært lite fornøyd med at det er konstatert brudd på alkoholforskriften og vilkårene for skjenkebevillingen.

«Videre skal det presiseres at eventuelle fremtidige brudd på alkoholforskriften og/eller vilkårene for skjenkebevillingen kan medføre sanksjoner, herunder inndragning av bevillingen for en periode eller resten av bevillingsperioden», skriver AU i sin anbefaling.
Saken skal endelig behandles av Lokalstyret 20. november.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!