Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Skinnende for Snøstjerna

Berit Oldernes (t.h.) og barna Ingeborg og Eivind på handletur i Snøstjerna. Innehaverne Nina Lines (bak kassen) og Maren Bekkeheien forteller om en oppløftende åpning med godt salg. FOTO: Christopher Engås

Skinnende for Snøstjerna

Folk i Longyearbyen har så langt omfavnet den nye butikken Snøstjerna i Lompensenteret.

Tekst:

Publisert:

Ingeborg og Eivind Oldernes Hoem (7) var to av ganske mange kunder som lørdag var innom Lompensenterets nyeste butikk, Snøstjerna, som ligger i andre etasje.

– Det er fint her. De har mange stilige ting, uttalte Ingeborg som litt etter å ha posert for fotografen valgte seg en megastor blyant fra hyllene til butikken.

Snøstjerna åpnet torsdag, og innehaverne forteller om overveldende interesse.

– Det har vært enestående respons så langt. Mye folk har vært innom, og det ser ut som vareutvalget faller i smak, forteller Maren Bekkeheien.

Sammen med medeier Nina Lines føler hun seg fram når det gjelder vareutvalg. Foruten gaveartikler har butikken tatt inn en del barne- og ungdoms­klær. Mye har gått unna i de første åpningsdagene, og nye bestillinger er lagt inn for å kunne møte etterspørselen i forkant av julehøytiden.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!