Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Setter opp gratis fly fra Longyearbyen

Til Oslo via Tromsø søndag kveld.

Tekst:

Publisert:

Det settes opp ekstra fly fra Longyearbyen søndag 20. desember klokka 21.00, til Oslo via Tromsø. Sysselmannen opplyser om at det tilbys 80-100 plasser gratis til dem som ønsker å reise ned.

– Møt opp på Infotorget og meld deg på, eller ta kontakt på telefon 79 02 21 50. Passasjerlisten blir sendt til flyplassen og håndtert av Norwegian der.

… Det vil ikke bli adgang til å gå inn i skredutsatte boliger for å hente bagasje. Fristen for påmelding er søndag klokken 16.30. Dette er en enveisbillett, og returbilletten må man ordne selv, opplyser de videre på sine hjemmesider.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!