Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Satser internasjonalt

 

Satser internasjonalt

Basecamp Spitsbergen har fått et stipend på 500.000 kroner for sin internasjonale satsing. 

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.05.2011 kl 13:21

Stipendet ble delt ut i dag under reiselivskonferansen «Enestående muligheter for norsk reiseliv» om bord på MS «Color Fantasy» mellom Oslo og Kiel. Det var næringsminister Trond Giske (Ap) som, på vegne av Næringslivets Internasjonaliseringsstiftelse (NORINT), delte ut stipendet til Basecamp Spitsbergen. 

Mest innovativ

Selskapet er vurdert som det mest innovative reiselivs- og opplevelsesprosjektet med en klar målsetting om internasjonal satsing. 

– Basecamp Spitsbergen er svært fornøyde med tildelingen av årets internasjonaliseringsstipend. Det gir vår bedrift på Svalbard ytterligere muligheter til internasjonalisering, markedstilpasning og aktivt salg utenfor Norge, sier styreleder i selskapet, Brita Knutsen Dahl, i en pressemelding.

Russland og Kina

Knutsen Dahl sier at anerkjennelsen stipendet gir, inspirer hele organisasjonen til videre satsing og utvikling med innovasjon som drivkraft. 

Stipendet skal primært brukes til satsing mot det russiske markedet, men også for å sondere interessen i det kinesiske markedet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!