Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sammenstøt ved Unis

Etter sammenstøtet parkerte bilene på Vei 600, like nedenfor Unis, hvor sjåførene skrev skademelding. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Sammenstøt ved Unis

En personbil og en kullbil kolliderte i krysset mellom Vei 500 og Vei 600 mandag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2012 kl 14:43

– Det er en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Ingen personer er skadet, det er bare snakk om materielle skader, sier sysselmannsførstebetjent Thomas Aga Ulvestad.

Han forteller at personbilen kom fra Vei 500 og skulle mot flyplassen. Den overholdt ikke vikeplikten og kjørte inn i siden på kullbilen som var på vei mot Gruve 7. 

– Partene har fylt ut skademelding. Vi gjør foreløpig ikke noe mer med saken. Slik ser ut blir det oppgjør mellom partene siden det ikke er snakk om personskader, sier Aga Ulvestad.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!