Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sammenstøt ved Unis

Etter sammenstøtet parkerte bilene på Vei 600, like nedenfor Unis, hvor sjåførene skrev skademelding. FOTO: Line Nagell Ylvisåker

Sammenstøt ved Unis

En personbil og en kullbil kolliderte i krysset mellom Vei 500 og Vei 600 mandag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2012 kl 14:43

– Det er en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Ingen personer er skadet, det er bare snakk om materielle skader, sier sysselmannsførstebetjent Thomas Aga Ulvestad.

Han forteller at personbilen kom fra Vei 500 og skulle mot flyplassen. Den overholdt ikke vikeplikten og kjørte inn i siden på kullbilen som var på vei mot Gruve 7. 

– Partene har fylt ut skademelding. Vi gjør foreløpig ikke noe mer med saken. Slik ser ut blir det oppgjør mellom partene siden det ikke er snakk om personskader, sier Aga Ulvestad.

 

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!