Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Samlet inn over 50.000 kroner

Kristoffer Robin, spilt av Marlene Mellum, hjelper Ole Brumm (Sondre Hvedding) å få tak i honning. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Samlet inn over 50.000 kroner

Det kom inn 52.400 kroner da skolen hadde åpent hus onsdag ettermiddag og kulturskolen satte opp sin versjon av Ole Brumm og vennene hans.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Også i år stilte skolen opp for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Det var salg av kaffe og sodd i glassgården, og kulturskolen satte opp en forestilling om Ole Brumm og vennene hans i Hundremeterskogen.

En svart sky
Ole Brumm henger i en blå ballong og later som han er en mørk regnsky, mens han prøver å få tak i honningen til biene oppe i et tre.
– Kan du ikke slå opp en stor paraply og si høyt at du tror det kommer regn? Da blir ikke biene så mistenksomme for at jeg henger her, sier Ole Brumm, spilt av Sondre Hvedding, til Kristoffer Robin (Marlene Mellum).
Og Kristoffer Robin henter en svart paraply som han slår opp, mens han går fram og tilbake og sier at han tror det skal bli regn.

Se flere bilder fra skolen og forestillingen her!

Lykkehjul og fiskedam
Over hele skolebygningen yret det av liv, og man kunne prøve seg på blant annet lykkehjul, boksekast, bowling, tombola, kaste på blink og fiske i fiskedam. Det var også salg av lys, kaffe, kaker, sveler, saftis og leker. Alt til inntekt for tv-aksjonen.
– Alle på skolen er med. Vi gjør det samme som i fjor og har fått inn 52.400 kroner som går rett til tv-aksjonen, sier rektor Terje Leren. I fjor kom det inn drøyt 66.000 kroner.
Leren er imponert over at det også kom mange som ikke en gang har barn i skolen selv.

Ulike aktiviteter
I morgen kan man gå turmarsj til inntekt for tv-aksjonen. Marsjen starter på torget og ender opp i Sysselmannsgården der det blir salg av kaffe og vaf-ler. I morgen kveld arrangeres en konsert med lokale krefter i kinosalen på Huset, der publikum betaler det de selv ønsker. Søndag kveld blir det mulig å sikre seg noen godbiter som helikoptertur, isbjørnskinn, fotografier og sledeturer, hvis man møter opp til auksjon på Polarhotellet.

Siste nytt i Nyheter

Riksadvokaten ber om ny etterforskning

Skredet skal gjennomgås på nytt.

Stanser livreddende fly

Jetfly i Tromsø skulle bidra til en stor styrking av ambulanseberedskapen til Svalbard fra 2019. Etter kritikk fra Finnmark er forslaget droppet.

– Svalbard må bli hørt

Sysselmann Kjerstin Askholt reagerer på at ingen på Svalbard er involvert i ambulansefly-prosessen.

Dialog – ingen erstatning

Longyearbyen lokalstyre ønsker å unngå rettssak, men har ikke erkjent erstatningsplikt etter at Nikoline (2) omkom i skredet i fjor. Det har heller ikke Store Norske.

Spansk åpning

Bluesen er offisielt i gang.

Sviende bot for tyvtråler

Tråleren fra Færøyene fikk inndratt verdien av hele fangsten i Hinlopenstretet på 850.000 kroner.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!