Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Samlet inn over 50.000 kroner

Kristoffer Robin, spilt av Marlene Mellum, hjelper Ole Brumm (Sondre Hvedding) å få tak i honning. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Samlet inn over 50.000 kroner

Det kom inn 52.400 kroner da skolen hadde åpent hus onsdag ettermiddag og kulturskolen satte opp sin versjon av Ole Brumm og vennene hans.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Også i år stilte skolen opp for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Det var salg av kaffe og sodd i glassgården, og kulturskolen satte opp en forestilling om Ole Brumm og vennene hans i Hundremeterskogen.

En svart sky
Ole Brumm henger i en blå ballong og later som han er en mørk regnsky, mens han prøver å få tak i honningen til biene oppe i et tre.
– Kan du ikke slå opp en stor paraply og si høyt at du tror det kommer regn? Da blir ikke biene så mistenksomme for at jeg henger her, sier Ole Brumm, spilt av Sondre Hvedding, til Kristoffer Robin (Marlene Mellum).
Og Kristoffer Robin henter en svart paraply som han slår opp, mens han går fram og tilbake og sier at han tror det skal bli regn.

Se flere bilder fra skolen og forestillingen her!

Lykkehjul og fiskedam
Over hele skolebygningen yret det av liv, og man kunne prøve seg på blant annet lykkehjul, boksekast, bowling, tombola, kaste på blink og fiske i fiskedam. Det var også salg av lys, kaffe, kaker, sveler, saftis og leker. Alt til inntekt for tv-aksjonen.
– Alle på skolen er med. Vi gjør det samme som i fjor og har fått inn 52.400 kroner som går rett til tv-aksjonen, sier rektor Terje Leren. I fjor kom det inn drøyt 66.000 kroner.
Leren er imponert over at det også kom mange som ikke en gang har barn i skolen selv.

Ulike aktiviteter
I morgen kan man gå turmarsj til inntekt for tv-aksjonen. Marsjen starter på torget og ender opp i Sysselmannsgården der det blir salg av kaffe og vaf-ler. I morgen kveld arrangeres en konsert med lokale krefter i kinosalen på Huset, der publikum betaler det de selv ønsker. Søndag kveld blir det mulig å sikre seg noen godbiter som helikoptertur, isbjørnskinn, fotografier og sledeturer, hvis man møter opp til auksjon på Polarhotellet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!