Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Robert ny styreleder for TIL?

 

Robert ny styreleder for TIL?

Administrerende direktør i Store Norske, Robert Hermansen er aktuell som styreleder for Tromsø idrettslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Robert Hermansen ble lansert som lederkandidat allerede for ett år siden, og bekrefter overfor NRK Troms at han fortsatt er interessert. Men det er ikke bare styrelederen i TIL som skal skiftes ut på årsmøtet som holdes 28. februar. Fem av sju medlemmer er på valg.

Disponibel
Også tidligere styreleder Gunnar Wilhelmsen er aktuell kandidat til det nye styret. Ifølge NRK er det sannsynlig at også sittende nestleder Lars Espejord fortsetter i styret. For Robert Hermansen er det likegyldig hvem av dem som blir styreleder.
– Jeg stiller meg disponibel for klubben, uansett verv, og vil gjerne være i samme styre som Lars og Gunnar, sier Hermansen til NRK.

Flere lederverv
Hermansen har denne uka også sagt ja til å ta over styrelederjobben i bedriften Rana Gruber.
– Slik jeg ser det er Rana Gruber en meget veldrevet og framtidsrettet bedrift. De er i dag den eneste gjenværende jernmalmgruven i landet, og har klart å ta ut fordeler av prisoppgangen på jernmalm, sier Hermansen til Rana Blad.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!