Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Reklamemonopol på flyplassen

I den nye flyplassterminalen som skal stå klar i oktober vil det bare være rom for én annonsør. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Reklamemonopol på flyplassen

En annonsør vil få all reklameplassen i den nye terminalen som kommer på Svalbard Lufthavn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

JCDecaux har blitt tildelt reklamerettighetene i den nye terminalen, som skal stå ferdig i oktober. Selskapet har bestemt seg for å selge all reklameplass til én annonsør i stedet for å stykke ut de forskjellige annonseplasseringene. Avtalen skal gjelde i minst ett år, skriver nettstedet NA24 Propaganda.

Framtidsrettet reklame
- Svalbard Lufthavn Longyear er for oss en veldig spennende arena å jobbe med. Svalbard har et godt trafikkgrunnlag, og de reisende må anses å være interessante for annonsørene å kommunisere med, i kraft av deres høye kjøpekraft og gode utdannelse, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen i JCDecaux til nettstedet.
- Svalbard har spektakulær natur og gir rom for spektakulære opplevelser. Vi i JCDecaux har som mål at én annonsør også skal gjøre flyplassen i Longyearbyen til en liten opplevelse. Vi ønsker å tilknytte oss en annonsør som vil kunne utvikle terminalen til å bli et foregangseksempel på effektiv og fremtidsrettet flyplassreklame, sier salgssjef Martin Angeltveit Baltzersen i JCDecaux.

Vurderer flere år
JCDecauxs markedssjef Bjørn Erik Aasebø sier til NA24 Propaganda at de vurderer å selge plasseringen for flere enn ett år av gangen.
- Hvis vi treffer den rette annonsøren så er det klart at det kan være interessant å selge flere år av gangen. Det er ikke klart ennå, det som er klart er at vi selger for minimum ett år av gangen, sier Aasebø.

Siste nytt i Nyheter

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Vann tok strømmen

Brannvesenet måtte rykke ut og hjelpe til da vann trengte inn i frøhvelvet under ekstremregnet i helgen.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!