Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Reklamemonopol på flyplassen

I den nye flyplassterminalen som skal stå klar i oktober vil det bare være rom for én annonsør. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Reklamemonopol på flyplassen

En annonsør vil få all reklameplassen i den nye terminalen som kommer på Svalbard Lufthavn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

JCDecaux har blitt tildelt reklamerettighetene i den nye terminalen, som skal stå ferdig i oktober. Selskapet har bestemt seg for å selge all reklameplass til én annonsør i stedet for å stykke ut de forskjellige annonseplasseringene. Avtalen skal gjelde i minst ett år, skriver nettstedet NA24 Propaganda.

Framtidsrettet reklame
- Svalbard Lufthavn Longyear er for oss en veldig spennende arena å jobbe med. Svalbard har et godt trafikkgrunnlag, og de reisende må anses å være interessante for annonsørene å kommunisere med, i kraft av deres høye kjøpekraft og gode utdannelse, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen i JCDecaux til nettstedet.
- Svalbard har spektakulær natur og gir rom for spektakulære opplevelser. Vi i JCDecaux har som mål at én annonsør også skal gjøre flyplassen i Longyearbyen til en liten opplevelse. Vi ønsker å tilknytte oss en annonsør som vil kunne utvikle terminalen til å bli et foregangseksempel på effektiv og fremtidsrettet flyplassreklame, sier salgssjef Martin Angeltveit Baltzersen i JCDecaux.

Vurderer flere år
JCDecauxs markedssjef Bjørn Erik Aasebø sier til NA24 Propaganda at de vurderer å selge plasseringen for flere enn ett år av gangen.
- Hvis vi treffer den rette annonsøren så er det klart at det kan være interessant å selge flere år av gangen. Det er ikke klart ennå, det som er klart er at vi selger for minimum ett år av gangen, sier Aasebø.

Siste nytt i Nyheter

Folkehøgskole nok et steg videre

Forrige uke delte Svalbards miljøvernfond ut 8,8 millioner kroner. Blant de som fikk full pott, var folkehøgskolen på Svalbard.

Åpner pasientjournalene

Er du i nød, kan legene ved alle sykehus i nord nå lese pasientjournalen fra Longyearbyen sykehus. Det kan du selv også.

Får flere besøk av isbjørn enn mennesker

Ti polske forskere overvintrer på Hornsund. Etter årets julebesøk venter de ikke gjester før til våren.

Sang og nakenhet for Store Norske

Torsdag forrige uke feiret gruveselskapet 100 år. Kulturlivet i Longyearbyen gratulerte med storslått forestilling og fyrverkeri.

Hyllet jubilanten

På mottagelsen på Huset var det mange som hadde tegnet seg på talerlisten for å hilse til jubilanten.

Ukens julestjerne

Til «alles» Anne Lise.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!