Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Reklamemonopol på flyplassen

I den nye flyplassterminalen som skal stå klar i oktober vil det bare være rom for én annonsør. FOTO: Karine Nigar Aarskog

Reklamemonopol på flyplassen

En annonsør vil få all reklameplassen i den nye terminalen som kommer på Svalbard Lufthavn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

JCDecaux har blitt tildelt reklamerettighetene i den nye terminalen, som skal stå ferdig i oktober. Selskapet har bestemt seg for å selge all reklameplass til én annonsør i stedet for å stykke ut de forskjellige annonseplasseringene. Avtalen skal gjelde i minst ett år, skriver nettstedet NA24 Propaganda.

Framtidsrettet reklame
- Svalbard Lufthavn Longyear er for oss en veldig spennende arena å jobbe med. Svalbard har et godt trafikkgrunnlag, og de reisende må anses å være interessante for annonsørene å kommunisere med, i kraft av deres høye kjøpekraft og gode utdannelse, sier salgsdirektør Torgeir Johannessen i JCDecaux til nettstedet.
- Svalbard har spektakulær natur og gir rom for spektakulære opplevelser. Vi i JCDecaux har som mål at én annonsør også skal gjøre flyplassen i Longyearbyen til en liten opplevelse. Vi ønsker å tilknytte oss en annonsør som vil kunne utvikle terminalen til å bli et foregangseksempel på effektiv og fremtidsrettet flyplassreklame, sier salgssjef Martin Angeltveit Baltzersen i JCDecaux.

Vurderer flere år
JCDecauxs markedssjef Bjørn Erik Aasebø sier til NA24 Propaganda at de vurderer å selge plasseringen for flere enn ett år av gangen.
- Hvis vi treffer den rette annonsøren så er det klart at det kan være interessant å selge flere år av gangen. Det er ikke klart ennå, det som er klart er at vi selger for minimum ett år av gangen, sier Aasebø.

Siste nytt i Nyheter

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian venter på været.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Ja til mat, nja til parkering

Blandede følelser blant lokalpolitikerne til Rema-etablering.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!