Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Redusert drift på kraftstasjonen

 

Redusert drift på kraftstasjonen

Energiverket i Longyearbyen fikk lørdag kveld en stans på grunn av en lekkasje på kjelene. Fram til tirsdag ettermiddag vil tilbudet til brukerne være redusert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Reservekraftstasjonen ble startet og har gått for fullt etter stansen på energiverket, men ifølge en pressemelding fra Bydrift har ikke denne nok effekt til alle sluttbrukerne. De som har aggregater installert har startet disse, noe som hjelper på situasjonen.

I full drift tirsdag
«Fram til tirsdag 12. juni vil vi ha redusert effekt ut til våre kunder i Longyearbyen. Vi regner med at vi i løpet av tirsdag ettermiddag vil være i full drift ved energiverket, slik at alle våre kunder igjen blir fornøyde», skriver Bydrift i pressemeldingen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!