Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Puben avviser skjenke-brudd

Daglig leder i Barents Pub, Patrik Jonsson avviser at det ble brakt alkoholholdig drikke ut av puben under skjenkekontrollen i september.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

I rapporten som ble skrevet fra Barents Pub natt til søndag 10. september, blir det påpekt av Alkontroll at det ble brakt alkoholholdig drikke ut da folk gikk for å røyke. Dette avviser daglig leder Patrik Jonsson.
– Jeg var der selv, og jeg vet at det eneste kontrolløren kan ha sett er et tomt halvliterglass på et bord ute, sier Jonsson.
Han forteller videre at Alkontroll aldri la fram noen rapport for ham i løpet av kontrollen, noe de vanligvis gjør.
– Jeg har ikke hørt om dette før det stod i avisen i forrige uke. De har ikke fått noen underskrift av meg, men gått til resepsjonen og fått en signatur der, sier Jonsson.
Han synes det er leit at Puben skal få dårlig reklame, og særlig når han mener at kritikken ikke stemmer.
– Det siste man vil gjøre er å krangle med skjenkekontrollen. Vi er veldig nøye med å følge opp at det ikke tas med alkohol ut etter midnatt. Hvis noen gjør det, blir de henvist inn, og det er stort sett ikke noe problem, sier Jonsson.
Det har ikke vært mulig å få en kommentar fra Alkontroll om saken.

Siste nytt i Nyheter

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian venter på været.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Ja til mat, nja til parkering

Blandede følelser blant lokalpolitikerne til Rema-etablering.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!