Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Postflyet ute av drift

 

Postflyet ute av drift

Fraktflyet fra West Air Sweden fikk en skade på flyplassen i Tromsø 2. juledag og var derfor ute av drift i to dager i romjula.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Posten kom derfor opp med SAS Braathens onsdag og torsdag.
– Det førte til at vi måtte jobbe utover kvelden og at posten ble noe forsinket ut til kundene, sier postmester Arne Holmberg.
Han understreker at de er veldig fornøyde med det svenske fraktflyselskapet, og sier det bare har vært en kansellering tidligere.

Manglet frukt
Svalbardbutikken hadde heller ingen store problemer med at varene deres ikke kom opp, ifølge varehussjef Roy Albrigtsen.
– Det var melk som var mest prekært, og det skulle vi uansett få opp i dag. Ellers var det noe frukt som vi manglet. Men varene stod ferdig pakket, og det ville blitt en alvorlig jobb å pakke om hvis vi skulle ha sendt det med SAS Braathens, sier Albrigtsen.

Som normalt
Fredag satte West Air Sweden inn et annet fly som erstatning for det som var skadet, slik at både postgangen og frakten av andre varer nå går som normalt.
– Vi er veldig fornøyd med at flyet er i rute igjen, sier Holmberg.

Siste nytt i Nyheter

Leteaksjonen er avsluttet

Sysselmannen fikk melding om skred nederst i Longyearbreen kl. 13.53. Etter noen timers søk i skredet er leteaksjonen nå avsluttet.

Skredøvelse søndag

Tidlig søndag ettermiddag skal den årlige skredøvelsen gå av stabelen i nærområdet til Longyearbyen.

En merkedag for frøhvelvet

Frøporsjonene som ble hentet ut fra frøhvelvet i 2015, etter at genbanken i Aleppo i Syria ble ødelagt, kommer tilbake for ny sikkerhetsoppbevaring.

 
Nordpol-flyene vil tilbake

Til tross for fjorårets trussel om flynekt, ønsker russerne å fly til Barneo via Longyearbyen også i vår. Nå er de i dialog med luftfartsmyndighetene.

Krigshelten skal ikke glemmes

Kaptein Trond Vigtel ofret sitt liv for Svalbards frihet, og lokalbefolkningen ønsket at hans grav ble i Longyearbyen.

Jubilerer med solid trøkk

Longyearbyen sykehus er 100 år.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!