Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Postflyet måtte returnere

 

Postflyet måtte returnere

Postflyet fikk problemer med flapsen på vei til Longyearbyen tirsdag. Det returnerte til Tromsø hvor ambulansetjenesten og brannvesenet var i full beredskap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det ble fryktet at flyet skulle havne utenfor rullebanen på grunn av høy fart. Ifølge Nordlys var Langnes lufthavn, politiet i Tromsø, ambulansetjenesten og brannvesenet i full beredskap fra klokken 13.30. Flyet landet imidlertid trygt og udramatisk klokken 14.00.

Et annet fly
– Postflyet returnerte på vei til Longyearbyen. Det ble derfor satt inn et annet fly som skulle ta med posten til Longyearbyen. Flyet gikk fra Tromsø klokka 15.00. Det går ikke like fort som postflyet, men det er ventet til Longyearbyen tirsdag ettermiddag, sier informasjonssjef i Posten Pål Jakobsen.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!