Palm blir redaktør

Gleder seg til å komme til Svalbard.

Eirik Palm (47) overtar som redaktør i Svalbardposten i oktober.
Publisert

Svalbardpostens nye redaktør heter Eirik Palm. Han er 47 år gammel, er bosatt i Hammerfest, og kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Finmark Dagblad. Han har tidligere arbeidet som journalist i avisen, og som reporter i NRK i to perioder.

Palm gleder seg til å sette seg i redaktørstolen i Svalbardposten i begynnelsen av oktober.
– Det er de færreste forunt å kunne få jobbe i verdens nordligste avis. Svalbard er et fantastisk område, der mye spennende skjer, og jeg gleder meg som en unge til å få starte, sier han.

Den nye redaktøren var på Svalbard første gang i sommer, da han ble intervjuet i forbindelse med stillingen. Men tankene om å bo og virke på Svalbard startet såvisst ikke da for Eirik Palm.
– For noen år tilbake hadde jeg en drøm om å jobbe som journalist på Svalbard, men problemet da var at familiesituasjonen ikke tillot det. Nå passer det bedre, og jeg ble helt fascinert av stedet da jeg var på intervju tidligere i år, sier han.

Palm er ansatt i ei åremålsstilling på to år, med mulighet for to forlengelser på ett år. Han flytter til Longyearbyen, og planen er at kona Bjørg skal flytte etter i løpet av noen måneder.

Powered by Labrador CMS