Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Palm blir redaktør

Eirik Palm (47) overtar som redaktør i Svalbardposten i oktober. FOTO: Privat

Palm blir redaktør

Gleder seg til å komme til Svalbard.

Tekst:

Publisert:

Svalbardpostens nye redaktør heter Eirik Palm. Han er 47 år gammel, er bosatt i Hammerfest, og kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Finmark Dagblad. Han har tidligere arbeidet som journalist i avisen, og som reporter i NRK i to perioder.

Palm gleder seg til å sette seg i redaktørstolen i Svalbardposten i begynnelsen av oktober.
– Det er de færreste forunt å kunne få jobbe i verdens nordligste avis. Svalbard er et fantastisk område, der mye spennende skjer, og jeg gleder meg som en unge til å få starte, sier han.

Den nye redaktøren var på Svalbard første gang i sommer, da han ble intervjuet i forbindelse med stillingen. Men tankene om å bo og virke på Svalbard startet såvisst ikke da for Eirik Palm.
– For noen år tilbake hadde jeg en drøm om å jobbe som journalist på Svalbard, men problemet da var at familiesituasjonen ikke tillot det. Nå passer det bedre, og jeg ble helt fascinert av stedet da jeg var på intervju tidligere i år, sier han.

Palm er ansatt i ei åremålsstilling på to år, med mulighet for to forlengelser på ett år. Han flytter til Longyearbyen, og planen er at kona Bjørg skal flytte etter i løpet av noen måneder.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!