Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Palm blir redaktør

Eirik Palm (47) overtar som redaktør i Svalbardposten i oktober. FOTO: Privat

Palm blir redaktør

Gleder seg til å komme til Svalbard.

Svalbardpostens nye redaktør heter Eirik Palm. Han er 47 år gammel, er bosatt i Hammerfest, og kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Finmark Dagblad. Han har tidligere arbeidet som journalist i avisen, og som reporter i NRK i to perioder.

Palm gleder seg til å sette seg i redaktørstolen i Svalbardposten i begynnelsen av oktober.
– Det er de færreste forunt å kunne få jobbe i verdens nordligste avis. Svalbard er et fantastisk område, der mye spennende skjer, og jeg gleder meg som en unge til å få starte, sier han.

Den nye redaktøren var på Svalbard første gang i sommer, da han ble intervjuet i forbindelse med stillingen. Men tankene om å bo og virke på Svalbard startet såvisst ikke da for Eirik Palm.
– For noen år tilbake hadde jeg en drøm om å jobbe som journalist på Svalbard, men problemet da var at familiesituasjonen ikke tillot det. Nå passer det bedre, og jeg ble helt fascinert av stedet da jeg var på intervju tidligere i år, sier han.

Palm er ansatt i ei åremålsstilling på to år, med mulighet for to forlengelser på ett år. Han flytter til Longyearbyen, og planen er at kona Bjørg skal flytte etter i løpet av noen måneder.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!