Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Omkom på fiskebåt

Norsk mann i 40-årene døde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.07.2015 kl 17:52

En norsk mann i 40-årene fikk tirsdag ettermiddag et illebefinnende ombord i en fiskebåt som befant seg 50 nautiske mil sørøst for øya Hopen på Svalbard. Mannen skal i følge redningsleder Tore Hongset ved Hovedredningssentralen i Nord-Norge ha falt i havet som følge av dette.

– Det ble drevet hjerte og lungeredning på mannen av det øvrige mannskapet ombord i båten, men det ble etterhvert slått fast av en lege ved Longyearbyen sykehus at det var gått så lang tid at livet ikke stod til å redde. Dermed ble redningsaksjonen avblåst, sier Hongset.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!