Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Omkom på fiskebåt

Norsk mann i 40-årene døde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.07.2015 kl 17:52

En norsk mann i 40-årene fikk tirsdag ettermiddag et illebefinnende ombord i en fiskebåt som befant seg 50 nautiske mil sørøst for øya Hopen på Svalbard. Mannen skal i følge redningsleder Tore Hongset ved Hovedredningssentralen i Nord-Norge ha falt i havet som følge av dette.

– Det ble drevet hjerte og lungeredning på mannen av det øvrige mannskapet ombord i båten, men det ble etterhvert slått fast av en lege ved Longyearbyen sykehus at det var gått så lang tid at livet ikke stod til å redde. Dermed ble redningsaksjonen avblåst, sier Hongset.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!