Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Øglebryllup med tapebukett

Lillian og Stig Larsen overrasket alle. FOTO: Anne Maanum

Øglebryllup med tapebukett

Øglegraverne ble overrasket med bryllup og ferske kanelsnurrer.

Tekst:

Publisert:

Mandag 8. august fikk øglegraverleiren besøk av Sandefjord Geologiforening. Med på turen var Lillian Larsen, kjæresten til øglegraver Stig Larsen. Smuglet med i gruppen var også en seremonimester fra Humanetisk forbund. Øglegraverne fikk alle utdelt en invitasjon: «Om 15 minutter vil Stig og Lillian gifte seg og alle er herved invitert i bryllup.»

– De lagte tversoversløyfer og blomster med duct tape, det var stilig, sier Hurum.

Fjernet ribbein
Bryllupsmiddagen ble ferske kanelsnurrer fra Fruene og eplebobler, siden ekspedisjonen var alkoholfri.

«Etter bollespising og skåling, fortsatte alle opp i utgravningen for å feire resten av dagen. Også brudeparet fikk fjerne noen ribbein, før kvelden kom og vi feiret videre med sjokoladepudding og bokser med hermetisert fersken. Vi leker ikke bryllup, og forlover Øyvind måtte finne seg et annet telt for natten…», skriver øglegraverne på bloggen sin.

Siste nytt i Nyheter

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved UNIS, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!