Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Offentliggjort fredag

 

Offentliggjort fredag

Skattelistene ble fredag lagt ut i første etasje på Post- og bankbygget.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Listene ligger ute til alminnelig ettersyn i tre uker. De viser at en stor andel av befolkningen på Svalbard tjener godt og at formuene deres øker. Det er fortsatt mennene som generelt tjener best på Svalbard, med unntak av noen få kvinner som topper lista til Lokalstyret/Bydrift og til reiselivet.

Høy formue
Stadig flere opparbeider seg høye formuer, og på toppen troner Bård Gundersen i Spitsbergen VVS, som har økt sin formue fra drøyt 8,5 millioner kroner i 2005 til over 20,5 millioner kroner i fjor. Svalbardposten har laget et utdrag fra lista over de som tjener best i Longyearbyen, og de som har høyest formue, og denne finnes i fredagens utgave av Svalbardposten.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!