Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nytt musikkonsept på Kroa

 

Nytt musikkonsept på Kroa

Fredag og lørdag står dj Kohib for musikken på Kroa. Utestedet satser stort på musikk.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

De ansatte på Kroa skal lære å spille musikk som passer til gjestene, og Kroa skal leie inn dj-er og band som kan skape god stemning i lokalet.
– Det blir dj, men ikke en slik som på Huset. Det blir ikke dansing og hip hop, men en dj som spiller musikk som bygger opp stemningen, sier daglig leder på Kroa, Jørn Hansen.

Mange kontakter
Det var Barbro Paulsen som kom med ideen om et musikkonsept på Kroa. Hun har tidligere jobbet med store musikkarrangementer, og har mange kontakter i musikkmiljøet. Dagens artist Øyvind A. Sjøvoll, alias dj Kohib, driver Café Cirka i Tromsø hvor han booker dj-er, holder konserter og lager kaffe. Selv er han dj og musikkprodusent, og i helgen skal han servere musikk innen flere sjangre. Det blir en uhøytidelig miks av blant annet elektronika, soul, reggae, danscehall og R&B.

Siste nytt i Nyheter

Ingen nye bjørneobservasjoner

Binna og de to ungene ble sist sett midt på dagen i Endalen. Sysselmannen ber folk være ekstra vaktsomme.

Møtte binna på nært hold

Kjørte bak bjørnene for å få dem ut av Vei 238.

Tidlig i dag morges ble det observert spor etter isbjørnbinna og de to ungene hennes ved Unis, helt inne i byen. Klokken 6.15 er de observert ved Endalen, litt utenfor tettbygd strøk.

Vellykket aksjon

Isbjørnene er nå jaget forbi Longyearbyen og ut mot Revneset ved hjelp av sysselmannens helikopter, assistert av isbjørnsforsker Jon Aars.

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!