Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny sjef i Gruve 7

Ronny André Olsen overtar som gruvesjef i Gruve 7 etter Håvard Dyrkolbotn. Han reiser på slutt senere denne måneden for å begynne i Statens Vegvesen.

Tekst:

Publisert:

Ifølge Bedriftsnytt, Store Norskes internavis, kommer Olsen fra stillingen som kvalitetsleder for Lunckefjell-prosjektet til Veidekke. Veidekke er engasjert av Store Norske til å etablere infrastrukturen og veien over Marthabreen.

Ronny André Olsen arbeidet fra 2000 som gruvearbeider i Store Norske, og har arbeidet både i Svea Nord og Gruve 7. Han sluttet i selskapet høsten 2007.

– Nå gleder jeg meg til å begynne i Store Norske igjen. De skjer jo mye spennende i selskapet og i Gruve 7, sier han til Bedriftsnytt.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!