Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny sjef i Gruve 7

Ronny André Olsen overtar som gruvesjef i Gruve 7 etter Håvard Dyrkolbotn. Han reiser på slutt senere denne måneden for å begynne i Statens Vegvesen.

Ifølge Bedriftsnytt, Store Norskes internavis, kommer Olsen fra stillingen som kvalitetsleder for Lunckefjell-prosjektet til Veidekke. Veidekke er engasjert av Store Norske til å etablere infrastrukturen og veien over Marthabreen.

Ronny André Olsen arbeidet fra 2000 som gruvearbeider i Store Norske, og har arbeidet både i Svea Nord og Gruve 7. Han sluttet i selskapet høsten 2007.

– Nå gleder jeg meg til å begynne i Store Norske igjen. De skjer jo mye spennende i selskapet og i Gruve 7, sier han til Bedriftsnytt.

Siste nytt i Nyheter

Bikka en million til TV-aksjonen

Svalbard topper giverstatistikken per innbygger og har samlet inn over en million kroner så langt. Pengene til TV-aksjonen og Røde Kors strømmer fremdeles på.

Staten kjøper Austre Adventfjord

Eierne av Austre Adventfjord på Svalbard er kommet frem til enighet med staten om salg av eiendommen. Salgsprisen er på 300 millioner kroner.

Hektisk natt for politiet

Politiet har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet.

Stengt vei igjen

Det har gått et nytt flomskred på Vei 300 mellom Huset og Museumsveien. Veien blir stengt til over helgen.

Ber alle sjekke strømtilførselen

Energiverket oppfordrer alle eiere og byggansvarlige i Longyearbyen til å sjekke tilførselskabel for å unngå kortslutning og brann.

Trenger mer info for å trygge byen

Unis-geologer mener det blant annet må etableres målestasjoner som kan hjelpe til å forutse når skred kan true byen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!