Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny promillekontroll på Elvesletta

Sysselmannen gjennomførte fredag morgen en ny promillekontroll på Elvesletta.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Kontrollen ble gjennomført mellom klokken 07.50 og 08.30, og ingen av de 42 bilførerne som ble kontrollert, hadde utslag.
– Det er vi veldig fornøyd med, sier sysselmannsbetjent Trond Olsen.

Prioritert område
Det er bare tre dager siden forrige promillekontroll på samme sted. Da ble 30 bilførere kontrollert og én person mistenkt for fyllekjøring.
– Vi gjør dette fordi vi har et ønske om å ta stikkprøver og vise at vi er til stede. Dette er noe vi prioriterer, sier Olsen.

Siste nytt i Nyheter

Vil drive binna forbi Longyearbyen

Sysselmannen har etter møte med Norsk Polarinstitutt bestemt seg for å lede isbjørnbinna med de to ungene i retning Revneset.

Ingen post og ingen gjester

Dagens SAS-fly er kansellert og postflyet måtte gjøre vendereis. Norwegian måtte også kansellere sin flyvning.

Vender stadig tilbake

Isbjørnbinna med de to ungene næmer seg Longyearbyen igjen. Sysselmannen bruker store ressurser på å holde bjørnene unna byen.

Jaget bjørnene østover

Isbjørnbinna og de to ungene som ble observert rett utenfor Longyearbyen søndag morgen er nå drevet østover og vekk fra byen. Søndag ettermiddag avsluttet Sysselmannen aksjonen.

Sysselmannen lokaliserte isbjørnene i ett-tiden natt til lørdag og fikk drevet dem innover i Foxdalen ved hjelp av helikopter og snøskutere.

Bjørnespor ved Passhytta

Ferske spor etter binne med unge er observert ved Passhytta i Eskerdalen. Sysselmannen ber folk som er ute i terrenget om å ta sine forholdsregler.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!