Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny journalist

Christian Nicolai Bjørke startet i Svalbardposten tirsdag denne uka. Her sammen med eldstedattera Åsne November. FOTO: Anders Fjellestad

Ny journalist

Det er ikke bare redaktøren som skiftes ut. Nå inntar nye journalister spaltene i Svalbardposten.

Avisens mangeårige journalist Line Nagell Ylvisåker, gikk ut i foreldrepermisjon i midten av mai. Denne uka startet hennes vikar. Han heter Christian Nicolai Bjørke (30) og kommer fra stillingen som journalist i avisen Vårt Land i Oslo. Han flytter med kone og to barn.

Avisens andre journalist, Anders Fjellestad, slutter i midten av august. Etterfølger er Christopher Engås (43). Han har de siste årene jobbet i Helgeland Arbeiderblad i Mosjøen. Også Engås kommer til Longyearbyen med kone og to barn, og starter i i begynnelsen av august.

I tillegg til Bjørke og Engås, blir Monika Aaserud sommer­vikar i redaksjonen. Aaserud er til daglig journalist i Smaalenenes Avis i Askim.

Svalbardpostens redaksjon består av redaktøren og to journalister. I tillegg har avisen en annonsekonsulent og en sekretær.

Siste nytt i Nyheter

Øvelse i oljevern

På grunn av økt skipstrafikk i nordområdene, rigger Kystverket og Sysselmannen for oljevernøvelse tirsdag og onsdag med personell og nytt utstyr på plass i nord.

Lang kamp for lærlingplass

I januar var Vårin Storø fortvilet over ikke å få lærlingplass i Longyearbyen. Nå jubler 18-åringen etter at Svalbard Hotell har tatt grep.

Onsdagsfly fra oktober

Fra 19. oktober starter SAS opp kveldsfly på onsdager.

Føler de er blitt utnyttet

To kaféarbeidere hevder de jobber titimersdager og ikke har fått lønn siden de kom til Taste of thai. Nå ønsker de å hindre at det samme skal skje med andre.

Mener de ikke var kvalifiserte

Styreleder Wiggo Lund i Taste of thai sier kafémedarbeiderne ikke kunne det de skulle.

Hund rømte i juli.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!