Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Norwegian til Svalbard

Norwegian prøver seg på Svalbard igjen til neste år. FOTO: Norwegian

Norwegian til Svalbard

Norwegian åpner ny direkte rute mellom Oslo og Longyearbyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Første flyging er 27. mars neste år, og ruta vil få to ukentlige avganger, torsdag og søndag. Ruta blir den 11. innenlandsruta til Norwegian, skriver Nordlys.no.

Rimelige priser
- Det er en fornøyelse å endelig kunne tilby markedet rimelige priser til Svalbard. Denne øygruppen har i altfor lang tid lidd under begrenset flytilbud og høye priser. Svalbard representerer det ypperste av naturopplevelser, og vi føler oss sikre på at flyruten vil bli tatt godt imot blant både oppdagelseslystne og lokalbefolkningen på øya, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian i en pressemelding.
Ruta blir ifølge Nordlys.no betjent med selskapets nye Boeing 737-800. Flyselskapet har tidligere hatt flyforbindelse til Svalbard, men la ned ruta.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!