Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Noen få billetter igjen

Katzenjammer spilte på fjorårets Polarjazz og kommer tilbake i år. FOTO: Birger Amundsen

Noen få billetter igjen

Det er likevel noen få billetter igjen til konsertene fredag og lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.01.2010 kl 12:34

Polarjazz-styret gikk tidligere i dag ut og fortalte at alle konsertene til Polarjazz var utsolgt, men det viser seg å ikke stemme. Årsaken er at flere av sponsorene som det var lagt av billett til ikke kommer, og at noen har kjøpt flere billetter enn de skulle på grunn av en teknisk feil når de betalte med kort. 

Selges på butikken

– Nå har vi fått den fulle oversikten, og har bestemt oss for å selge 25 flere billetter til fredagen og 25 til lørdagen, sier styremedlem i Polarjazz, Trine Fjerdingøy, som er ansvarlig for forhåndssalget av billetter.

Billettene selges på Polarjazz sin stand i Svalbardbutikken fredag ettermiddag og lørdag formiddag. 

Konserten med Sivert Høyem torsdag kveld er fortsatt utsolgt, det samme er festivalpassene.

– Vi så tidlig at torsdagen var veldig populær, og vi solgte mange billetter allerede den første dagen de ble lagt ut, sier Fjerdingøy.

Hun tror at også Katzenjammer, som spiller fredag, har et godt rykte i Longyearbyen, etter at bandet spilte under fjorårets jazzfestival i Longyearbyen. 

Må hente pass

Fjerdingøy har ikke noe nøyaktig tall på hvor mange billetter som er solgt, men sier det er tett oppunder 400 personer på hver konsert. Nå oppfordrer hun alle som har bestilt festivalpass elektronisk til å hente dem hos Spitsbergen Travel så fort som mulig. 

– Da slipper vi å stå etter klokken 16 torsdag ettermiddag og utlevere pass, sier hun. 

Fortsatt muligheter

For de som ikke får sikret seg billett til noen av kveldskonsertene på Polarhotellet, er det fortsatt noen muligheter til å få med seg musikkopplevelser neste helg. Onsdag stiller 73 lokale utøvere til vorspiel, som etter hvert er blitt en populær tradisjon. Lørdag ettermiddag er det jazzlunsj i Barentz Pub med Susanne Hansen og flere andre jazzmusikere. Søndag er det konsert med Treasure i Svalbard Kirke. 

Til disse arrangementene selges det bare billetter ved inngangen, i tillegg til at de med festivalpass kommer inn. 

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!