Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Mette-Marit kommer også

Også kronprinsesse Mette-Marit kommer på besøk denne måneden. FOTO: Birger Amundsen

Mette-Marit kommer også

I forbindelse med det tidligere annonserte besøket av kronprins Haakon, kronprinsesse Victoria og kronprins Frederik, melder Slottet i dag at også kronprinsesse Mette-Marit vil besøke Longyearbyen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det blir et omfattende kongelig besøk på Svalbard i slutten av måneden. Kronprins Haakon, svenske kronprinsesse Victoria og danske kronprins Frederik kommer til Longyearbyen 21. juni, og går nokså umiddelbart om bord i den svenske forskningsisbryteren «Oden», som er på forskningstokt rundt Svalbard.

Longyearbyen
De tre kongelige avlegger Ny-Ålesund et besøk 26. juni. Dagen etter forlater den danske tronearvingen Svalbard. Fredag 27. juni er det lagt opp til et omfattende program i Longyearbyen, hvor også kronprinsesse Mette-Marit deltar.
Polarflokken barnehage får besøk, det blir vandring i Longyearbyen med kulturinnslag, samt besøk på Unis med orientering om frølageret og CO2-prosjektet.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!