Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Måtte hente fødende kvinne

Sysselmannens superpuma måtte i natt hente en fødende kvinne i Svea. Hun ble sendt videre med ambulansefly til sykehuset i Tromsø.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.12.2008 kl 11:20

Det var i 04-tida i natt at en gravid kvinne som jobber i Svea fikk symptomer på at fødselen var i gang. Sysselmannens superpuma rykket ut og hentet kvinnen, som ble sendt videre med ambulansefly til Tromsø i 07-tida.
– Kvinnen hadde symptomer på at hun var i ferd med å starte fødsel, men vi er ennå ikke sikre på om det er selve fødselen som er i gang. Vi sendte kvinnen rutinemessig videre til Universitetssykehuset i Tromsø, sier Søren Nissen på Longyearbyen sykehus.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!