Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Mann skadet i snøskuterulykke

En 20 år gammel mann ble skadet i en snøskuterulykke i sentrum av Longyearbyen lørdag kveld. Mannen er sendt med ambulansefly til Tromsø, men skal ikke være alvorlig skadet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.01.2010 kl 09:37

– Det skjedde ved 21-tida lørdag, og mannen kom kjørende langs Hilmar Rekstens vei. Hva som skjedde vil etterforskningen vise, men mannen ble funnet på oversiden av veien og skuteren på nedsiden, sier vakthavende førstebetjent Trond Aagesen hos Sysselmannen.

Fastboende

Mannen var tatt hånd om av forbipasserende da Sysselmannen kom til stedet. Like etterpå kom også ambulansen. Mannen er fastboende i Longyearbyen, og det er ikke mistanke om promillekjøring ifølge Aagesen.

Aagesen sier at de foreløpig vet lite om omstendighetene, og at det vil komme fram i etterforskningen.

Ambulansefly

Mannen ble sendt med ambulansefly til Tromsø i natt, og foreløpig kjenner Sysselmannen ikke til hvordan det går med mannen.

Ifølge førstebetjent Aagesen melder Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø (UNN) søndag kveld at 20-åringen er lettere skadet og at det står bra til med ham.

Siste nytt i Nyheter

Elleville scener for hundreåringen

Et imponerende show, en porsjon nakenhet og god trening for lattermusklene da Longyearbyen gratulerte Store Norske med 100-årsdagen i går.

Mistet broren i gruva

Frank Robert og Bent Jakobsen mistet broren Geir Arne Jakobsen i en gruveulykke i 1991. Torsdag avduket de minnesmerket.

Verdig og rørende markering

Brødrene Bent og Frank Robert Jakobsen mintes sin bror Geir Arne og de 123 omkomne da de avduket minnesteinen i ettermiddag.

Ble hørt av politikerne

Ungdomsrådet føler de har blitt hørt etter at sentrumsplanen er lagt fram. Nå ønsker de ny flerbrukshall.

Vil overvåke nøye i vinter

NVE starter opp den lokale skredvarslingen for vinteren når snøen kommer.

Får endelig ro til barndomsboken

Tone Nødtvedt har dratt fra mann, datter, katt og hus i Bergen for å skrive om å vokse opp i Longyearbyen på 1950-tallet.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!